040dakdekker B1A040dakdekker B1C

Voor een klant in Eindhoven is 040 dakdekker gevraagd om een vrijstaande uitbouw te voorzien van een dakconstructie. 040 Dakdekker uit Eindhoven begonnen met het aanbrengen van een houten dakconstructie. Waarna de dakdekkers de PIR isolatie hebben aangebracht. PIR isolatieplaten zijn breed toepasbaar en perfect geschikt om een plat dak of spouwmuur mee te isoleren. PIR heeft uitstekende thermische eigenschappen en isoleert ook bij geringe dikte beter dan andere isolatieproducten. 
 
 
Voor extra lichtinval is aan 040 dakdekker gevraagd om een lichtkoepel te plaatsen. 040 dakdekker heeft de klant geadviseerd over de positie en maat van de lichtkoepel voor de maximale lichtinval.
 
Vervolgens heeft 040 Dakdekker uit Eindhoven de nieuwe bedekking gelegd, een Bitumen SBS mineralen dakbedekking, ook wel dakleer genoemd. Deze dakbedekking is zeer geschikt voor platte daken. Het is waterdicht, sterk, heeft een grote kleefkracht op meerdere materialen en is bestand tegen chemische stoffen. Op advies van 040 Dakdekker uit Eindhoven is de bitumen dakbedekking met SBS (Styreen Butadieen Styreen) bewerkt zodat hij soepeler is en de kleefgracht groter wordt. Omdat het materiaal wordt aangetast bij UV-straling heeft 040 Dakdekker voor een mineralen dakbedekking gekozen. Deze bedekking heeft 040 Dakdekker uit Eindhoven erop gebrand en voilĂ , het nieuwe dak op de vrijstaande uitbouw is klaar!
 
040 Dakdekker uit Eindhoven zorgt voor alles
Bij alle klussen zorgt 040 Dakdekker uit Eindhoven ervoor dat al het materiaal geleverd wordt en dat het afval op een professionele manier afgevoerd wordt. 040 Dakdekker uit Eindhoven werkt samen met leveranciers van topkwaliteit waar we goede ervaringen mee hebben. 040 Dakdekker is deel van bouwbedrijf 040 Groep uit Eindhoven. Naast 040 Dekdekker bestaat ook 040; Stucadoor, Tegelzetter, Loodgieter en Klusbedrijf. Voor alle mogelijkheden www.040groep.nl

 

  • pijler-platte-daken-1
  • pijler-dakisolatie-1
  • pijler-lekkage-1
  • dakpannen 1

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Dakdekker vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang snel een prijsvoorstel. Waar in Brabant u ook een dakdekker nodig heeft, of het nu in Eindhoven, Heeze, Helmond, Geldrop of Deurne is.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Dakdekker met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Dakdekker door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040dakdekker.nl

Copyright © 2021 www.040dakdekker.nl
Sitemap

040 Dakdekker
040 Dakdekker 4.9/ 5 based on 1 12 ratings.