040Dakdekker nieuw dak 1

In Eindhoven heeft 040 Dakdekker een huis voorzien van een compleet nieuw pannendak. 040 Dakdekker heeft het oude pannendak volledig en vakkundig verwijderd.

Na het verwijderen van de dakpannen heet 040 Dakdekker een inspectie uitgevoerd op alle panlatten en waar nodig reparaties uitgevoerd aan de panlatten. Vervolgens heeft 040 Dakdekker het dak voorzien van nieuwe pannen, en de nok afgewerkt met nieuwe nokpannen.

040Dakdekker nieuw dak 3
Een pannendak kan lang meegaan. Toch kan het gebeuren dat je om de een of andere reden een nieuw pannendak in de omgeving Eindhoven wilt. Een voorbeeld hiervan kan zijn dat je het bestaande pannendak niet mooi vind omdat het niet staat bij de woning, omdat de onderliggende latten niet goed genoeg meer zijn en men dan liever ook meteen de pannen vervangt of simpelweg omdat er wordt uitgebouwd en men over de gehele woning dezelfde pannen wenst te hebben. Er zijn tal van redenen om een nieuw pannendak te willen.

040Dakdekker nieuw dak 2
Er zijn diverse soorten pannen die op een pannendak gelegd kunnen worden. 040 Dakdekker uit Eindhoven kan je hier meer over vertellen. Behalve de vorm en enkele specifieke eigenschappen, is er ook nog de keuze tussen geglazuurde pannen en matte dakpannen. Geglazuurde dakpannen zijn wat duurder dan de matte exemplaren, maar zien er wel heel erg mooi uit. Glanzende pannen geven een luxe uiterlijk aan een woning, maar dan moet dit uiterlijk uiteraard wel bij de woning passen.

Mocht je overwegen om een nieuw pannendak aan te laten leggen, koop dan eens een paar pannen op proef of probeer ze ergens te lenen. Je kunt dan op je gemak eens kijken welke pannen precies bij de woning passen. Niets is immers zo lelijk als een pannendak dat een totaal andere stijl uitdraagt dan de rest van de woning. Gelukkig kan een expert je hiervoor behoeden en legt hij je graag uit wat de verschillen zijn tussen de diverse soorten pannendaken.

040 Dakdekker uit Eindhoven zorgt voor alles
Bij alle klussen zorgt 040 Dakdekker uit Eindhoven ervoor dat al het materiaal geleverd wordt en dat het afval op een professionele manier afgevoerd wordt. 040 Dakdekker uit Eindhoven werkt samen met leveranciers van topkwaliteit waar we goede ervaringen mee hebben. 040 Dakdekker is deel van bouwbedrijf 040 Groep uit Eindhoven. Naast 040 Dekdekker bestaat ook 040 Stucadoor, Tegelzetter, Loodgieter en Klusbedrijf. Voor alle mogelijkheden www.040groep.nl
  • pijler-platte-daken-1
  • pijler-dakisolatie-1
  • pijler-lekkage-1
  • dakpannen 1

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Dakdekker vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang snel een prijsvoorstel. Waar in Brabant u ook een dakdekker nodig heeft, of het nu in Eindhoven, Heeze, Helmond, Geldrop of Deurne is.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Dakdekker met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Dakdekker door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040dakdekker.nl

Copyright © 2021 www.040dakdekker.nl
Sitemap

040 Dakdekker
040 Dakdekker 4.9/ 5 based on 1 12 ratings.