Bitumen dakbedekking aanbrengen Eindhoven

Bitumen dakbedekking aanbrengen kan op verschillende manieren. Denk hierbij aan losgelegde systemen waarbij een onderlaag los op de ondergrond wordt gelegd. De toplaag wordt daar dan opgebrand. Daarbovenop komt een laag grind of tegels. Ook heb je een mechanisch bevestigd systeem waarbij een laag dakbedekking aan de onderconstructie wordt bevestigd met dakboorschroeven en volgringen. Ook heb je een partieel gekleefd systeem waarbij  we de bitumen dakbedekking gedeeltelijk streepsgewijs aanbrengen. Als laatste heb je nog volledig gekleefde systemen waarbij we 100% hechting met de ondergrond verkrijgen door de manier waarop we de dakbedekking aanbrengen.

Bitumen dakbedekking vervangen Eindhoven

In veel gevallen heeft een huis al dakbedekking en dienen we de bitumen dakbedekking te vernieuwen oftewel te vervangen. We verwijderen de oude dakbedekking en daarna volgt het aanbrengen van de nieuwe bitumen dakbedekking. Naast het vernieuwen van dakbedekking kunnen we ook zorgen voor de reparatie van de bitumen dakbedekking.

Kosten aanbrengen, vernieuwen of reparatie bitumen dakbedekking

De kosten van de reparatie of het aanbrengen of vernieuwen van dakbedekking, kun je opvragen door hieronder het offerteformulier in te vullen. U krijgt dan een duidelijke offerte voor uw dakbedekking. Hoe meer gegevens u geeft over het vernieuwen van uw dakbedekking, hoe uitgebreider de dakbedekking offerte is. Dakbedekking aanbrengen Eindhoven? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier of bel naar 040-2051882 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 1. *
  Ongeldige invoer
 2. *
  Ongeldige invoer
 3. *
  Ongeldige invoer
 4. *
  Ongeldige invoer
 5. Ongeldige invoer
 6. *
  Ongeldige invoer
 7. *
  Ongeldige invoer
 8. Spam controle*
  Ongeldige invoer

 • pijler-platte-daken-1
 • pijler-dakisolatie-1
 • pijler-lekkage-1
 • dakpannen 1

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Dakdekker vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang snel een prijsvoorstel. Waar in Brabant u ook een dakdekker nodig heeft, of het nu in Eindhoven, Heeze, Helmond, Geldrop of Deurne is.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Dakdekker met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Dakdekker door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040dakdekker.nl

Copyright © 2020 www.040dakdekker.nl
Sitemap

040 Dakdekker
040 Dakdekker 4.9/ 5 based on 1 12 ratings.