Woont u in de omgeving Eindhoven en moet uw dak snel gerepareerd worden, of wilt u een geheel nieuwe dakbedekking? 040 Dakdekker helpt u graag verder. Naast reparaties en nieuwe dakbedekking bieden we ook onderhoud en inspectie aan. Ook voor spoedgevallen in de regio Eindhoven kunt u 040 Dakdekker inschakelen en wij zorgen ervoor dat er zo snel mogelijk een professionele dakdekker voor u klaar staat.

Dakbedekking plat dak

Gaat u een garage aanbouwen en wilt u graag een plat dak laten aanbrengen? Of wilt u uw huidige dakbedekking laten vervangen? Onze vakmannen in Eindhoven pakken dit deskundig aan. Voor het plaatsen van een plat dak maken wij gebruik van hoogwaardig materiaal, zodat wij u de beste kwaliteit kunnen garanderen.

Dakpannen laten leggen

Wilt u uw woning voorzien van een nieuw pannendak? Voor onze professionele dakdekkers in Eindhoven is dit een fluitje van een cent. Met onze jarenlange ervaring en snelle service is uw dak binnen no-time voorzien van nieuwe dakpannen. Wij maken gebruik van keramische dakpannen, die gemaakt zijn van gebakken klei. Met deze kwalitatief goede dakpannen kunt u uiteraard variëren in kleur en vorm, zodat de dakbedekking past bij uw huis of de omgeving.

Dakisolatie laten aanbrengen

Met name tijdens de koudere dagen is het van belang dat uw huis goed geïsoleerd is. Een belangrijk onderdeel hiervan is dakisolatie. Wilt u de stookkosten in huis omlaag brengen? Schakel 040 Dakdekker in en de juiste vakmannen uit de regio Eindhoven staan snel bij u op de stoep. Onze professionals vergroten de RC-waarde van uw huis, waardoor de stookkosten al snel omlaag zullen gaan.

Wat is de RC-waarde?

De RC-waarde geeft aan hoe goed, of hoe slecht, isolatiemateriaal isoleert. Voor dakbedekking geldt des te dikker de isolatie, des te hoger de RC-waarde. Een hoge RC-waarde is zeer gewenst, want dat zorgt ervoor dat voor u de stookkosten lager uitvallen.

Lekkage laten repareren

Tot slot zijn onze dakdekkers in de omgeving Eindhoven gespecialiseerd in het repareren van uw dakbedekking, zodat u voorgoed van die vervelende lekkages af bent. Bij regen of storm komen lekkages helaas vaak voor, maar met onze spoedservice zijn de dakdekkers snel ter plaatsen om de lekkage te verhelpen. Ons vakpersoneel staat 24 uur per dag voor u klaar om uw dak te repareren. 

Recente projecten

Wilt u meer weten van het werk van 040 Dakdekker? Bekijk onze recente dakbedekkingsprojecten in de omgeving Eindhoven.

Een dakdekker inschakelen?

Heeft u per direct een dakdekker nodig voor het aanbrengen van een nieuw dak, of wilt u uw huidige dak laten repareren? Schakel 040 Dakdekker in en wij regelen een professional die uw klus met beide handen aanpakt.  

Vraag via het onderstaande formulier een offerte aan.

 1. *
  Ongeldige invoer
 2. *
  Ongeldige invoer
 3. *
  Ongeldige invoer
 4. *
  Ongeldige invoer
 5. Ongeldige invoer
 6. *
  Ongeldige invoer
 7. *
  Ongeldige invoer
 8. Spam controle*
  Ongeldige invoer

 • pijler-platte-daken-1
 • pijler-dakisolatie-1
 • pijler-lekkage-1
 • dakpannen 1

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Dakdekker vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang snel een prijsvoorstel. Waar in Brabant u ook een dakdekker nodig heeft, of het nu in Eindhoven, Heeze, Helmond, Geldrop of Deurne is.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Dakdekker met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Dakdekker door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040dakdekker.nl

Copyright © 2020 www.040dakdekker.nl
Sitemap

040 Dakdekker
040 Dakdekker 4.9/ 5 based on 1 12 ratings.