Helmonders staan erom bekend altijd hard te werken voor hun geld. 040 Dakdekker begrijp dat wanneer er een dakdekker nodig is, u natuurlijk op zoek bent naar een 100% betrouwbare dakdekker. Daarnaast wilt u ook een dakdekker die snel kan leveren, tegen de scherpste prijs.

040 Dakdekker is al jarenlang dé vertrouwde naam in Helmond en wijde omgeving voor alles op, rond, of aan uw dak. We zijn gespecialiseerd in de volgende onderdelen:

Of u nu in Helmond-centrum, Brouwhuis, Brandevoort of bijvoorbeeld Aarle-Rixtel woont. We hebben in de regio Helmond een uitgebreid netwerk aan dakdekkers voor u klaarstaan. U kunt er dus op vertrouwen dat 040 Dakdekker altijd snel ter plaatse is. Wel zo handig bij onder meer een acute dak lekkage!

Hieronder vertellen we u graag meer over onze diensten.  

Daklekkage repareren in Helmond

Een dak lekkage kan een aantal oorzaken hebben, onder andere:

 • Door een flinke regenbui;
 • Sneeuw;
 • Schimmels of scheuren;

Natuurlijk is die daklekkage vervelend voor directe schade en moet zo snel mogelijk worden gedicht.

Bij voorkeur binnen 24 uur, want op gevolgschade zit u al helemaal niet te wachten toch? Woont u in Helmond of omgeving en heeft u lekkage? Bel dan direct met 040 Dakdekker Helmond, dan weet u zeker dat uw dak snel is gerepareerd en de schade beperkt blijft. 

Aanbrengen dakisolatie

Is het dak van uw woning of aanbouw niet of niet goed geïsoleerd? Dat is echt zonde! U betaalt dan namelijk onnodig hoge stookkosten.

Als geen ander zijn onze dakdekkers in Helmond experts in het aanbrengen van de juiste dakisolatie. Zij weten exact welke oplossing bij uw isolatieprobleem past. Zowel voor een plat dak als een schuin dak en aan de binnen- en buitenkant.

Met 040 Dakdekker Helmond bent u verzekerd van een optimale dakisolatie. Dat scheelt euro’s op uw energierekening!

Gemiddelde prijzen van een Dakdekker in de omgeving Helmond

Hieronder vindt u een overzicht van gemiddelde prijzen voor een dakdekker in Helmond. 

 

Werkzaamheden

Gemiddeld uurtarief

Dakonderhoud

€ 40,- per uur

Dakreperatie

€ 30,- per uur

Nieuw dak leggen

€ 35,- per uur


Let op: dit zijn gemiddelde prijzen van dakdekkersbedrijven in Helmond en omstreken. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor exacte prijzen.

Dakpannen laten aanleggen regio Helmond

Bent u een nieuw huis aan het bouwen in bijvoorbeeld Dierdonk? Of moeten de dakpannen worden vervangen van uw boerderij in Stiphout. Waar u ook woont in de stad of regio Helmond, de professionals van 040 dakdekkers in Helmond voorzien u van het beste advies en leggen dakpannen op snelle en vakkundige wijze.

U kunt uw dakpannen bovendien via 040 Dakdekker bestellen tegen de scherpste prijs. U heeft dan één partij die de dakpannen levert én plaatst. Handig en betrouwbaar!

Wilt u wat meer weten over hoe wij dakbedekking in verschillende situaties aanpakken? Neem een kijkje op onze blog.

We kunnen u bovendien precies adviseren welk materiaal het meest geschikt is voor uw dak. En wilt u meer lichtinval, dan plaatsen we ook direct een lichtkoepel. 

Bekijk ook deze blog als u wilt zien hoe we dit doen.

Onze tevreden klanten in Helmond

De vakmannen van 040 Dakdekkers Helmond houden echt van hun vak, weten echt alles van dakbedekking voor bestaande bouw en nieuwbouw én staan dag en nacht voor u klaar. Dan snapt u ineens waarom wij al jarenlang zoveel super tevreden klanten hebben in Helmond en omstreken.

En het fijne is dat die hun waardering ook laten blijken. Bekijk hier maar eens de reviews.

Offerte aanvragen: gratis en vrijblijvend

Bij 040 Dakdekkers Helmond gaan we voor eerlijk en transparant. Daarom maken wij graag vooraf voor inzichtelijk wat de kosten zijn voor het werk aan uw dak.

Vraag nu gratis en vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier. U ontvangt van ons snel een prijsvoorstel, dus geen verrassingen achteraf.

 1. *
  Ongeldige invoer
 2. *
  Ongeldige invoer
 3. *
  Ongeldige invoer
 4. *
  Ongeldige invoer
 5. *
  Ongeldige invoer
 6. *
  Ongeldige invoer
 7. *
  Ongeldige invoer
 8. Spam controle*
  Ongeldige invoer

 • pijler-platte-daken-1
 • pijler-dakisolatie-1
 • pijler-lekkage-1
 • dakpannen 1

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Dakdekker vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang snel een prijsvoorstel. Waar in Brabant u ook een dakdekker nodig heeft, of het nu in Eindhoven, Heeze, Helmond, Geldrop of Deurne is.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Dakdekker met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Dakdekker door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040dakdekker.nl

Copyright © 2021 www.040dakdekker.nl
Sitemap

040 Dakdekker
040 Dakdekker 4.9/ 5 based on 1 12 ratings.