Of u nu in Veldhoven Dorp, Meerveldhoven, Oerle of Zeelst woont: bent u toe aan reparatie, renovatie of nieuwbouw en heeft u een klus aan uw dak? Neem dan contact op met 040 Dakdekker Veldhoven! Al jarenlang hét meest betrouwbare en professionele dakdekkersbedrijf in Veldhoven en omgeving.

040 Dakdekkers biedt u een compleet pakket aan dakwerkzaamheden, waaronder:

De dak experts van 040 Dakdekker geven u een eerlijk advies en zorgen voor de beste oplossing van uw dakprobleem. Zo bent u verzekerd van jaren zorgeloos plezier van uw dak.  

Onze dakdekkers in Veldhoven staan voor u klaar

Veldhoven is een plaats gelegen in Noord-Brabant en telt ongeveer 21.000 inwoners. Bent u een van deze inwoners en bent u op zoek naar een dakdekker in Veldhoven? 040Dakdekker staat tot u dienst!

Wilt u uw dak laten repareren of vervangen (het liefst zo snel mogelijk natuurlijk), dan is 040 Dakdekker Veldhoven de partner die u zoekt. Onze professionele dakdekkers staan voor kwaliteit en vakmanschap.

Onze experts weten een oplossing te vinden voor echt élk probleem aan uw dak én zijn snel ter plaatse. Erg belangrijk bij bijvoorbeeld een dak lekkage. Maar ook voor dakpannen, dakisolatie of het plaatsen of vervangen van een plat dak staan wij graag tot uw dienst.

Dakpannen laten leggen of vervangen

Zoekt u een dakdekkersbedrijf om nieuwe dakpannen voor uw woning in De Polders in Veldhoven te leggen? Zijn de oude dakpannen op van uw woning in De Kelen aan vervanging toe? Neem dan contact op met 040 Dakdekker Veldhoven.

Onze dakdekkers zijn specialisten in het leggen en vervangen van dakpannen. Op snelle en vakkundige wijze voorzien zij uw complete dak van nieuwe dakpannen. Bovendien kopen wij dakpannen zeer scherp in, waar wij u graag van mee laten profiteren. U kunt bij ons zeer voordelig uw dakpannen kopen. Letterlijk alles onder één dak dus!  

Reparatie bij dak lekkage

Niets is zo vervelend als een daklekkage! Vaak ontstaat een dergelijke lekkage door slijtage van uw huidige dak. 040 Dakdekker Veldhoven heeft een jarenlange ervaring op het gebied van daklekkages. Hierdoor kunnen wij u perfect van dienst zijn voor dak lekkages in Veldhoven.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op! Onze vakmensen precies weten hoe ze een dak lekkage moeten repareren, zodat uw dak weer waterdicht is. Hoe groot of klein het probleem met de daklekkage ook is, onze dakdekkers in Veldhoven zorgen voor de beste oplossing voor uw dak.

Platte daken laten leggen

Heeft u een nieuw plat dak nodig? Of is uw bestaande platte dak aan vervanging toe? Dan bent u bij 040 Dakdekker aan het juiste adres!

Onze dakdekkers zijn experts in het leggen van platte-, en licht hellende daken. Uw dak is daarom bij ons in goede handen. Wij adviseren u over het beste materiaal, voor een waterdicht en duurzaam plat dak. En als uw meer lichtinval wilt, plaatsen wij met alle plezier ook een lichtkoepel.

In onze blog vertellen wij u meer over wat een lichtkoepel in uw dak voor u kan betekenen.

Aanbrengen dakisolatie

Een slecht geïsoleerd dak is een van de grootste energieverspillers in een woning. Goede dakisolatie bespaart u jaarlijks honderden euro’s aan stookkosten én u woont een stuk comfortabeler. Bovendien verhoogt dakisolatie de waarde van uw huis.

Genoeg redenen om de ervaren dakdekkers van 040 Dakdekker erbij te halen voor een professionele dakisolatie. Zowel platte en schuine daken, als voor de isolatie van binnenkant en buitenkant. Dakisolatie is een zegen voor uw portemonnee.

Wat kost een dakdekker in Veldhoven?

U schakelt een 040 Dakdekker Veldhoven in voor onder meer dak reparatie, dakisolatie, het leggen van dakpannen en het oplossen van daklekkages. Wij begrijpen dat u graag wilt weten hoeveel dit gaat kosten.

Grofweg kunnen de kosten van een dakdekker onderverdeeld worden in twee groepen:

 • Uurtarief van een dakdekker
 • Prijzen per m2

040Dakdekker heeft voor u een overzicht gemaakt van de gemiddelde prijzen wanneer u een dakdekkersbedrijf in Veldhoven inhuurt.

Gemiddelde prijs van een dakdekker in Veldhoven

In de onderstaande tabel kunt u zien wat een dakdekker in Veldhoven gemiddeld gezien per uur kost. Verder berekenen we €38,50 excl. BTW aan voorrijkosten.

 

Type

Gemiddeld uurtarief excl. BTW

Nieuw dak leggen

+/- € 55,-

Dakonderhoud

+/- € 60,-

Dakreparatie

+/- € 50,-


Let op: dit zijn gemiddelde prijzen van dakdekkersbedrijven in Veldhoven en omstreken. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor exacte prijzen.

Het uurtarief van een dakdekker is afhankelijk van verschillende factoren. Bij het bepalen van het uurtarief wordt er over het algemeen gekeken naar de volgende criteria:

 • Gaat het om een nieuw dak?
 • Gaat het om een reparatie?
 • Gaat het om het onderhouden van uw dak?

Gemiddelde prijs per m2 van een dakdekkersbedrijf in Veldhoven

Of het nu gaat om het onderhoud van uw dak, een lekkage, reparatie of het leggen van een geheel nieuw dak. Wanneer u een dakdekkersbedrijf inhuurt komen hier ook kosten voor de materialen die moeten worden gebruikt bij.

Het is gebruikelijk om de prijs per m2 te berekenen. Wat de uiteindelijke prijs wordt heeft te maken met een aantal aspecten:

 • Om wat voor soort dak gaat het?
 • Materiaal dat wordt gebruikt
 • Gaat het om onderhoud, reparatie of een geheel nieuw dak?

De onderstaande tabel geeft u een beeld van de gemiddelde prijzen per m2 en per soort dak, van een dakdekker in Veldhoven.

 

Soort dak

Gemiddelde prijzen per m2

Plat dak

€60 - €120

Hellend dak

€40 - €125


Benieuwd naar de exacte prijzen? Vraag dan nu vrijblijvende offerte aan. U ontvangt snel van ons een prijsvoorstel.

Heeft u een vraag en wilt u iemand persoonlijk spreken? Bel dan op 040-2051882 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tevreden klanten in Veldhoven

Voor dak problemen in Veldhoven roept u de professionele hulp in van 040 Dakdekker Veldhoven. Om uw dakbedekking te laten leggen of vervangen.

Ons team aan vakbekwame dakdekkers weet alles over dakbedekking van bestaande bouw en nieuwbouw. Ze kunnen snel ter plaatse zijn en lossen alle dakproblemen op. Dat zeggen wij niet zelf, maar vertellen onze tevreden klanten u. Lees hier hun reviews.

 • pijler-platte-daken-1
 • pijler-dakisolatie-1
 • pijler-lekkage-1
 • dakpannen 1

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Dakdekker vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang snel een prijsvoorstel. Waar in Brabant u ook een dakdekker nodig heeft, of het nu in Eindhoven, Heeze, Helmond, Geldrop of Deurne is.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Dakdekker met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Dakdekker door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040dakdekker.nl

Copyright © 2022 www.040dakdekker.nl
Sitemap

040 Dakdekker
040 Dakdekker 4.9/ 5 based on 1 12 ratings.