Dakleer aanbrengen regio Eindhoven

Dakleer aanbrengen in regio Eindhoven

Dakleer zorgt voor een goedkoop maar waterdicht dak. Het professioneel aanbrengen van dakleer zorgt ervoor dat het vele jaren mee kan gaan. Dakleer heeft een moderne uitstraling en zorgt voor ruimtewinst. Ook is het altijd nog een mogelijkheid om het verder uit te breiden en de ruimte dus later nog te vergroten. Het kan ook prima als dakterras dienen.

Bitumen dakleer leggen regio Eindhoven

Dakleer is een soort dakbedekking die het vaakst wordt gebruikt op een plat dak. Met deze term wordt ook wel bitumen bedoeld. Het leggen van het dakleer (een zwart materiaal) wordt in rolle gedaan en daarna gebrand.

Dakleer vervangen of uitbreiden

Dakleer is ook relatief gemakkelijk te vervangen of uit te breiden. Dit laatste wordt erg vaak vergeten. Je kunt het huis namelijk gemakkelijk uitbreiden met een dakterras of extra verdieping. Het goed branden van het dakleer is van groot belang voor de levensduur.

Kosten dakleer vervangen of aanbrengen

Door hieronder het offerte-formulier in te vullen, krijgt u een zeer specifieke offerte toegestuurd voor oftewel het vervangen van dakleer oftewel het aanbrengen van dakleer. Ook dakleer reparatie is een mogelijkheid. Wilt u dakleer laten aanbrengen in de regio EIndhoven? Wij doen het voor u.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Uitgelichte reviews

  Sonny R.

  Dakkapel dak vernieuwen

  Voor ons dakkapel in Eindhoven hebben we een aanvraag gedaan op internet bij diverse firma’s 040 reageerde vrijwel direct en kwam ook met de beste prijs op de proppen. De ingeschakelde dakdekker was zeer snel en professioneel, bedankt voor het goede werk.

  M van Zelst

  Afgelopen zomer door 040 dakdekker ons dak op de schuur laten maken nadat 040 ook een nieuwe schuur heeft neergezet achter ons huis. Zowel over de schuur als het dak 100% tevreden, zeker een aanrader.

  Fam Salters

  Voor onze woning in Waalre diverse daken laten vervangen door 040, dit na een nette offerte, zeer professioneel uitgevoerd, tevens een deel laten uitvoeren met nieuwe isolatieplaten op aanraden van 040. Wij raden Nick, Frank en Willem bij iedereen aan voor daken maar ook voor andere klussen, ze hebben ook onze hele woning laten schilderen met hun bedrijf www.040klusbedrijf.nl

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

  10

  Onze klanten beoordeelden 040Dakdekker met een gemiddelde score van: 10. Wilt u weten hoe 040Dakdekker door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

  Beoordeel nu zelf

  Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

  U ontvangt van 040Dakdekker vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

  Offerte aanvragen
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×