Wilt u de stookkosten in uw huis of bedrijfspand verlagen? Een goede isolatie van het dak helpt daarbij. Door het isoleren vergroot u de RC-waarde van uw woning. Hoe dikker de isolatie, hoe hoger de RC-waarde en hoe lager de stookkosten. 040 Dakdekker zorgt voor een veilige en vakkundige plaatsing van uw dakisolatie. Of het nu om dakisolatie aan de binnenkant of buitenkant gaat, een platdak isolatie of isolatie voor een schuindak.

PU en/of Pir

De RC-waarde van uw woning of kantoor wordt aanzienlijk vergroot door het plaatsen van dakisolatie platen van PU (polyurethaan) of PIR (polyisocyanuraat) onder de dakbedekking. Beide soorten isolatieplaten bieden een hoge isolatiewaarde, waardoor uw stookkosten lager worden. Daarnaast nemen ze geen vocht op en zijn ze brandveilig.

EPS/tempex

EPS (geĆ«xpandeerd polystyreen) of tempex zorgt voor een duurzame, veilige  en milieuvriendelijke manier van dakisolatie. Het lichte materiaal trekt geen vocht aan en heeft toch een hoge isolatiewaarde. Daarnaast kent EPS brandvertragende eigenschappen. In uw huis of bedrijfsgebouw  wordt, na isolatie met EPS, gegarandeerd een stuk minder gas verbruikt.

Afschotisolatie

Of u kiest voor PU, PIR of EPS, in alle gevallen is afschotisolatie mogelijk. De isolatie loopt dan schuin af onder de dakbedekking zodat water minder kans heeft om op het dak te blijven staan. Afhankelijk van de RC-waarde die u wenst en het gekozen materiaal, berekenen wij wat de optimale dikte van de (afschot)isolatie is.

Wilt u de kosten van dakisolatie weten? Vraag dan een dakisolatie offerte op voor een goede prijs. Wilt u meer weten over dakisolatie op verschillende daken zoals platte daken, aan de binnenzijde of buitenzijde? Neem dan contact met ons op via 040-2051882, per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul onderstaand contactformulier in.

Contactformulier
 1. Naam(*)
  Ongeldige invoer
 2. Telefoon(*)
  Ongeldige invoer
 3. E-mail adres(*)
  Ongeldige invoer
 4. Onderwerp
  Ongeldige invoer
 5. Bericht(*)
  Ongeldige invoer
 6. Spam controle(*)
  Ongeldige invoer

 • pijler-platte-daken-1
 • pijler-dakisolatie-1
 • pijler-lekkage-1
 • dakpannen 1

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Dakdekker vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang snel een prijsvoorstel. Waar in Brabant u ook een dakdekker nodig heeft, of het nu in Eindhoven, Heeze, Helmond, Geldrop of Deurne is.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Dakdekker met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Dakdekker door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040dakdekker.nl

Copyright © 2022 www.040dakdekker.nl
Sitemap

040 Dakdekker
040 Dakdekker 4.9/ 5 based on 1 12 ratings.