Wilt u uw dak voorzien van een nieuw pannendak? Neem dan contact op met 040 Dakdekker uit Eindhoven. 040 Dakdekker komt bij u langs om een passend advies te geven, over de bestie optie voor uw dak. Door jarenlange ervaring in het renoveren en vervangen van daken is 040 Dakdekker de ideale partner voor onderhoud en renovatie van uw dak.

040 dakdekker nieuw pannendak

Dakpannen

Dakpannen worden al eeuwen lang gebruikt als dakbedekking met als doel het waterdicht houden van uw woning of gebouw. Er zijn ontzettend veel soorten, modellen en kleuren waarin ze gemaakt worden. De meeste bestaande huizen in Nederland zijn gedekt met keramische pannen. Dit zijn pannen die gemaakt zijn op basis van gebakken klei. Dit zijn kwalitatief goede dakpannen en ze kunnen flink variƫren in kleur en vorm. Dakpannen gaan lang mee, maar het is belangrijk om na te gaan wanneer je jouw dakpannen moet laten vervangen.

Welke dakpannen zijn het meest geschikt

Welke dakpannen voor uw situatie het meest geschikt zijn, kunt u het beste in overleg met 040 Dakdekker uit Eindhoven bepalen, daar het ook sterk afhankelijk is van de hellingshoek van uw woning. Niet elke dakpan is geschikt voor elke hellingshoek. Maar er zijn zoveel soorten dakpannen op de markt, dat u er zeker een naar uw zin zult kunnen vinden.

Dak inspectie

040 Dakdekker uit Eindhoven raad u aan met enige regelmaat  uw dak grondig te laten controleren. Zij zullen dan alle kwetsbare punten nagaan. Het is aan te raden om voor de winterperiode uw dak te laten inspecteren. Dit omdat er tijdens de winter periode vaker hevige regenbuien plaats vinden en windstoten zijn. Wilt u de dakinspectie laten uitvoeren door ervaren dakdekkers in de regio Eindhoven?

040 dakdekker inspectie

Dak lekkages

De meeste dak lekkages aan uw dak gebeuren in de herfst en winter. Dit is ook meteen de periode dat dit juist niet wenselijk is. 040 Dakdekker zal vaak binnen een dag bij u de lekkage komen opsporen en onderzoeken. Waarna wij u een prijsopgaaf zullen geven voor het repareren van uw dak.

 040 dakdekker Nokvorst

Nokvorst reparatie

Nokvorsten zijn dakpannen speciaal gemaakt om de nok van het dak af te sluiten. Een reparatie van nokvorsten komt vaak voor bij wat oudere huizen. Dit omdat de nokvorsten meestal worden gelegd in de cement, na jaren kan deze cement gaan afbrokkelen. 040 dakdekker uit Eindhoven heeft jarenlange ervaring in de reparatie van nokvorsten.

Wilt u meer weten over het aanleggen van een pannendak? Neem dan contact met ons op via 040-2051882, per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of vul onderstaand contactformulier in.

Contactformulier
 1. Naam(*)
  Ongeldige invoer
 2. Telefoon(*)
  Ongeldige invoer
 3. E-mail adres(*)
  Ongeldige invoer
 4. Onderwerp
  Ongeldige invoer
 5. Bericht(*)
  Ongeldige invoer
 6. Spam controle(*)
  Ongeldige invoer

 

 • pijler-platte-daken-1
 • pijler-dakisolatie-1
 • pijler-lekkage-1
 • dakpannen 1

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Dakdekker vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang snel een prijsvoorstel. Waar in Brabant u ook een dakdekker nodig heeft, of het nu in Eindhoven, Heeze, Helmond, Geldrop of Deurne is.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Dakdekker met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Dakdekker door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040dakdekker.nl

Copyright © 2022 www.040dakdekker.nl
Sitemap

040 Dakdekker
040 Dakdekker 4.9/ 5 based on 1 12 ratings.