040 Dakdekker helpt u met alle voorkomende werkzaamheden rondom dakbedekking aanbrengen en repareren. Daar hoort alles bij wat, boven uw hoofd, te maken heeft met het waterdicht maken en houden van uw huis: het platte dak op de garage, de dakgoten, lood- en zinkwerk, maar bijvoorbeeld ook de lichtkoepel boven de keuken. Ook geven we u advies. We helpen u graag bij het maken van de juiste beslissing. 

Dakleer (bitumen) vervangen

Kiest u voor de traditionele, meestal zwarte, dakbedekking vernieuwen voor het platte dak, dan kiest u voor een bitumen dakbedekking vervangen. Bitumen gaat zo’n 25 jaar mee en is waterdicht; niet voor niets krijgt u 10 jaar garantie op de materialen en waterdichtheid van deze dakbedekking. Toch komt het voor dat uw dak aan vervanging toe is. Lees in onze blog wanneer u een bitumen dak moet vervangen. Het aanbrengen van bitumen dakleer gebeurt met een brander. Om de risico’s bij het dakleer leggen voor de dakleggers zoveel mogelijk uit te sluiten, komt er altijd een gediplomeerde en gecertificeerde dakdekker naar u toe. Wij volgen in elke situatie nauwgezet de laatste brandveiligheidsvoorschriften zodat we uw nieuwe dakbedekking veilig aanbrengen.

Rubber (EPDM)

Steeds vaker kiezen mensen voor het milieuvriendelijke EPDM, een soort rubber. Dit is een degelijke, duurzame oplossing voor het bedekken van platte daken. EPDM gaat ruim 50 jaar mee en is dus duurzamer dan bitumen. Daarnaast wordt EPDM aangebracht met koude kleefstof, waardoor het een brandveilige oplossing is. Als u een daktuin wilt, is EPDM ook zeer geschikt omdat het wortelwerend is. U krijgt 15 jaar garantie op de materialen en waterdichtheid van EPDM.

Meer licht

Wilt u meer daglicht in huis? Een lichtkoepel of lichtstraat op het dak biedt dan uitkomst.  Ook hiervoor kunt u bij 040 Dakdekker terecht. We inventariseren uw wensen en adviseren u over de best passende lichtoplossing in uw woning of bedrijfspand. Ook leveren en plaatsen we de gewenste lichtkoepel tegen een gunstig tarief.

Wilt u meer weten over dakbedekking verwijderen, plaatsen of vervangen of lichtkoepels? Of wilt meer weten of de kosten van dakdekken etc? Vraag dan een dakbedekking offerte op. Wellicht is er al direct een dakdekker gevraagd? Neem dan contact met ons op via 040-2051882 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Contactformulier
 1. Naam(*)
  Ongeldige invoer
 2. Telefoon(*)
  Ongeldige invoer
 3. E-mail adres(*)
  Ongeldige invoer
 4. Onderwerp
  Ongeldige invoer
 5. Bericht(*)
  Ongeldige invoer
 6. Spam controle(*)
  Ongeldige invoer

 • pijler-platte-daken-1
 • pijler-dakisolatie-1
 • pijler-lekkage-1
 • dakpannen 1

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Dakdekker vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang snel een prijsvoorstel. Waar in Brabant u ook een dakdekker nodig heeft, of het nu in Eindhoven, Heeze, Helmond, Geldrop of Deurne is.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Dakdekker met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Dakdekker door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040dakdekker.nl

Copyright © 2022 www.040dakdekker.nl
Sitemap

040 Dakdekker
040 Dakdekker 4.9/ 5 based on 1 12 ratings.