Het dak is een belangrijk onderdeel van uw huis, het beschermt tenslotte alles binnen uw woning/pand. Het leggen van een nieuwe dakbedekking is dan ook een cruciale klus, die vakkundig uitgevoerd dient te worden. Heeft u schade aan uw dak vanwege een zware storm? Dan is het verstandig om dit zo snel mogelijk op te (laten) lossen om meer schade en lekkage te voorkomen. 040 Dakdekker helpt u graag vakkundig verder. Ook wanneer u geen schade heeft, maar op zoek bent naar een nieuwe dakbedekking voor uw nieuwe woning, dan helpen wij u graag. Wij staan voor u klaar bij dakrenovaties, het plaatsen van een nieuwe dakbedekking, dak reparaties en onderhoud van uw dakbedekking.  

Hellend dak leggen

Er zijn veel verschillende soorten daken. Grofweg zijn er twee dakvormen te onderscheiden. Zo zijn er hellende en platte daken. Van deze twee dak soorten zijn er weer meerdere vormen zoals lessenaarsdaken, zadeldaken, schilddaken, sheddaken, tentdaken, kegeldaken, koepeldaken, mansardedaken en ga zo maar door. Heeft u een hellend dak en wilt u deze laten vernieuwen? Dan kunnen er verschillende dakbedekkingen geplaatst worden, bijvoorbeeld: dakpannen, leien, metaal en riet. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze professionals geven u graag een vakkundig advies.

Plat dak leggen

Een plat dak bestaat uit een horizontaal dakvlak. Een plat dak kan gelegd worden met verschillende dakbedekkingen, zoals: dakleer, PVC, EPDM en groendak. Vaak is het mogelijk om een nieuwe dakbedekking over de oude laag aan te brengen. Is dit al vaker gebeurt dan is het verstandig om de dakbedekking compleet te vervangen (teveel lagen worden namelijk te zwaar voor uw dakconstructie). Een nieuw plat dak nodig? Zelf een plat dak leggen is natuurlijk niet eenvoudig. Onze gespecialiseerde dakdekkers komen graag een plat dak leggen bij u.

Kosten dakdekker

De kosten van een dakdekker zijn afhankelijk van het soort project. Moet er bijvoorbeeld een nieuwe laag over de oude dakbedekking geplaatst worden, dan ziet het kostenplaatje er anders uit dan wanneer uw dak verzien moet worden van een compleet nieuwe dakbedekking. 040 Dakdekker beoordeelt de situatie van uw woning en geeft vervolgens passend advies. Wij beschikken over een team van gediplomeerde en gecertificeerde dakdekkers die altijd up-to-date blijven van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van dakbedekking. Kortom, bij ons bent u verzekerd van topkwaliteit.

Benieuwd naar de dakdekker kosten van 040 Dakdekkers? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op via 040-2051882 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 1. *
  Ongeldige invoer
 2. *
  Ongeldige invoer
 3. *
  Ongeldige invoer
 4. *
  Ongeldige invoer
 5. *
  Ongeldige invoer
 6. *
  Ongeldige invoer
 7. *
  Ongeldige invoer
 8. Spam controle*
  Ongeldige invoer

 • pijler-platte-daken-1
 • pijler-dakisolatie-1
 • pijler-lekkage-1
 • dakpannen 1

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Dakdekker vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang snel een prijsvoorstel. Waar in Brabant u ook een dakdekker nodig heeft, of het nu in Eindhoven, Heeze, Helmond, Geldrop of Deurne is.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Dakdekker met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Dakdekker door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040dakdekker.nl

Copyright © 2021 www.040dakdekker.nl
Sitemap

040 Dakdekker
040 Dakdekker 4.9/ 5 based on 1 12 ratings.