Dakdekker snel ter plaatse

Dakdakker gezocht? Een lekkend dak? Verstopte dakgoten? Schade aan uw dak na een storm? 040 Dakdekker levert direct een oplossing als het gaat om het waterdicht maken en houden van uw dak. 24 uur per dag, 7 dagen per week. U belt 040-2051882 en één van onze ervaren dakdekkers komt direct naar u toe. Met 040 heeft u een van de beste dakdekkersbedrijven rondom Eindhoven.

Van reparatie tot nieuw dak

Ook als er geen haast bij is, kunt u bij 040 Dakdekker terecht. Zo kunt u bijvoorbeeld uw stookkosten fors verlagen door het dak te laten isoleren of we voorzien uw platte dak van nieuwe dakbedekking. Ook zorgen we voor het onderhoud van de daken en goten van uw huis. We adviseren u graag en leveren direct een passende oplossing. Of het nu gaat om het plaatsen van een volledig nieuw dak of een kleinere klus zoals het repareren van een beschadigde schoorsteen. We werken met een vaste groep ervaren dakdekkers in Eindhoven. In Eindhoven en de regio eromheen vervangen en plaatsen wij dakbedekking of net wat uw wensen zijn.

Onze specialismen zijn: Platte dakenDakisolatie & Lekkage.

Droog bij alle weersomstandigheden

Het weer heeft invloed op uw dak. Vorst, storm en regen zorgen voor slijtage van het dak en de dakbedekking. Daarnaast gaat het steeds harder en langer regenen. De eisen die aan uw dak worden gesteld veranderen hiermee ook. Bij 040 Dakdekker zijn we niet alleen gediplomeerd en gecertificeerd als dakdekker, we volgen ook elk jaar bijscholing om van alle nieuwe ontwikkelingen op de hoogte te blijven. Zo krijgt uw dak de topkwaliteit die het verdient. Benieuwd naar de dakdekkers prijzen? Vraag de kosten van een dakdekker dan via een offerte op.

Andere klussen?

Hebt u nog een andere vakman nodig voor klus-, bouw- of renovatiewerkzaamheden aan uw huis of bedrijfspand? Bijvoorbeeld een timmerman, stukadoor, loodgieter of schilder? Ook dan belt u ons op 040-2051882. Of ga naar de website 040klusbedrijf.nl.

  • pijler-platte-daken-1
  • pijler-dakisolatie-1
  • pijler-lekkage-1
  • dakpannen 1

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Dakdekker vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang snel een prijsvoorstel. Waar in Brabant u ook een dakdekker nodig heeft, of het nu in Eindhoven, Heeze, Helmond, Geldrop of Deurne is.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Dakdekker met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Dakdekker door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040dakdekker.nl

Copyright © 2022 www.040dakdekker.nl
Sitemap

040 Dakdekker
040 Dakdekker 4.9/ 5 based on 1 12 ratings.