Reviews

Onze klanten beoordeelden 040 Dakdekker met een gemiddelde score van: 8,4

Wilt u weten hoe 040 Dakdekker door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

 

040 Dakdekker
040 Dakdekker 4.9/ 5 based on 1 19 ratings.

Vervanging dak

Goede service, erg content met het nieuwe dak. Fijn. Elise

Rating:Stormschade

040 Dakdekker, Bedankt voor de snelle service. Fijn dat jullie de stormschade aan ons dak zo snel hebben opgelost.

Rating:Jeanne Jakobs

Zeer vriendelijke jongens en snelle service. Bij iedereen aan te bevelen.

Dankjewel

Groetjes Jeanne

Rating:Evert Zweekhorst

Wi(lle)m is niet alleen zeer professioneel, maar ook erg klantgericht. Liet het huis schoon achter, maakte foto's van het dak om te laten zien hoe het geworden was, gaf nog wat extra tips en adviezen en repareerde hier en daar een kleinigheid. Denkt goed mee. Top !

Rating:Fam Salters

Nieuwe platte daken Waalre

Voor onze woning in Waalre diverse daken laten vervangen door 040, dit na een nette offerte, zeer professioneel uitgevoerd, tevens een deel laten uitvoeren met nieuwe isolatieplaten op aanraden van 040. Wij raden Nick, Frank en Willem bij iedereen aan voor daken maar ook voor andere klussen, ze hebben ook onze hele woning laten schilderen met hun bedrijf www.040klusbedrijf.nl

Rating:Dave Broers

Hoofddak vernieuwen

Wij hebben ons dak in Waarle laten vernieuwen door 040 dakdekker na aanleiding van een grote lekkage afgelopen winter. Om de kosten lager te houden hebben we gekozen om het dak te overlagen, wel is er een nieuwe daktrim gemonteerd. De dakdekkers hebben het hele dak in 3 werkdagen gemaakt ondanks de regen toch de klus weten te klaren. Echt een aanrader ook voor andere klussen.

Rating:Loes Aerts

Nieuw dak op overkapping

Na onze badkamer te hebben verbouwd hebben wij ook 040 ingeschakeld voor een nieuw dak op onze overkapping in Eindhoven, deze met lichtkoepels en ook nieuw lood in laten slijpen op de achtergevel. De gehele klus is uitgevoerd in 2 dagen en wij zijn er super tevreden over, met dank aan Frank, Nick en Willem.

Rating:Sonny R.

Dakkapel dak vernieuwen

Voor ons dakkapel in Eindhoven hebben we een aanvraag gedaan op internet bij diverse firma’s 040 reageerde vrijwel direct en kwam ook met de beste prijs op de proppen. De ingeschakelde dakdekker was zeer snel en professioneel, bedankt voor het goede werk.

Rating:M. Derks

Schoorsteenrenovatie

Op ons jaren 30 huis stond een schoorsteen die in slechte staat was. Willem Snoek van 040 Dakdekker heeft de schoorsteen volledig uitgeslepen, de kop opnieuw gesmeerd, nieuw lood gezet, de schoorsteen schoongespoten, geïmpregneerd en opnieuw gevoegd. Dit ook nog voor een schappelijke prijs. Wij zijn zeer tevreden en zullen de firma 040 in de toekomst zeker weer benaderen. 

Rating:Mw. Thissen

Lekkage verhelpen 

Na een lekkage onder ons dak direct gebeld met 040 dakdekker, dezelfde dag zijn ze ter plaatse geweest en hebben ze een noodreparatie gemaakt. Een week later hebben we na goedkeuring van de offerte het complete dak laten overlagen met een nieuwe laag bitumen. Alles keurig gedaan en volgens afspraak. Bij de volgende klus bellen we zeker weer.

Rating:M van Zelst

Plat dak schuur vervangen

Afgelopen zomer door 040 dakdekker ons dak op de schuur laten maken nadat 040 ook een nieuwe schuur heeft neergezet achter ons huis. Zowel over de schuur als het dak 100% tevreden, zeker een aanrader.

Rating:John Knapen

Nieuw plat dak maken achteraanbouw

Na een lekkage is ons platte dat in zijn geheel gesloopt door 040 dakdekker , het oude dak is keurig afgevoerd. We hebben het dak direct laten isoleren en een nieuw afvoer er in laten zetten. Alle klussen voor de afgesproken prijs en op de afgesproken tijd uitgevoerd.

Rating:  • pijler-platte-daken-1
  • pijler-dakisolatie-1
  • pijler-lekkage-1
  • dakpannen 1

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Dakdekker vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang snel een prijsvoorstel. Waar in Brabant u ook een dakdekker nodig heeft, of het nu in Eindhoven, Heeze, Helmond, Geldrop of Deurne is.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Dakdekker met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Dakdekker door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040dakdekker.nl

Copyright © 2022 www.040dakdekker.nl
Sitemap

040 Dakdekker
040 Dakdekker 4.9/ 5 based on 1 12 ratings.