lekkagedakkapeldakkapel-eindhovenhoutrot

Voor een klant uit Waalre in de regio Eindhoven, kreeg 040 dakdekker de vraag om de oude met houtrot lekkende dakkapellen te vervangen voor nieuwe met grotere ramen zodat er meer licht en minder tocht op de donkere zolderkamer komt. In samenwerking met 040 klusbedrijf konden wij 040 dakdekker Eindhoven onze dakdekker specialisten efficiënt inplannen, zodat we ook voor deze klus kwaliteit en snelheid konden waarborgen. 040 dadkdekker komt natuurlijk ook in andere dorpen en steden in brabant zoals valkenswaard, nuenen, veldhoven, geldrop, best, deurne of helmond.

 

Dakkapel voor meer licht en ruimte
Om een zo goed mogelijk beeld van de ruimte te krijgen, hebben wij 040 dakdekker een afspraak met de klant gemaakt om de dakkapel en het dak goed in te meten en bouwtechnische zaken vakkundig te beoordelen. De dakdekker inspecteerde het dak om met de juiste dakbedekkings materialen te kunnen werken. De vergunning die al ooit afgegeven werd doorgelezen en beoordeeld of deze nog geldig was. Na deze afspraak konden wij 040 dakdekker binnen 24-uur een realistische offerte afgeven. Klant ging akkoord en de definitieve planning werd afgegeven.

040 dakdekker voor lekkages, houtrot en onderhoud van uw dak voor regio Eindhoven
Voordat wij 040 dakdekker met het echte sloopwerk konden beginnen werden de steigers en vuilcontainers voor het sloopwerk geplaatst. Als eerste zijn wij 040 dakdekker begonnen met het afbreken van de rottende dakkapel aan de voorkant, daarna de lekkende dakkapel aan de achterkant van het huis. Door de diverse lekkages en houtrot was inmiddels het bestaande dakleer aangetast en de daklatten verrot ook enkel oude pannen waren gebarsten en aan vervanging toe. Wij 040 dakdekker moesten we zorgvuldig te werk gaan, zodat niet de hele constructie als een kaartenhuis naar beneden zou vallen.

Wind- en waterdichte dakbedekking
De dak uitsparingen aan de voor en achterkant van de zolder waren gereed om de specialisten van 040 timmerman de basisconstructie te laten maken. Het dakbeschot van hout werd op maat getimmerd en zo konden wij 040 dakdekker alles heel snel wind- en waterdicht maken, voordat het ging regenen.

EPDM dakbedekking
Wij 040 dakdekker hebben gekozen om de dakbedekking van EPDM rubber op het dak van de dakkapel aan te brengen. Op het dakbeschot werd een damp remmende folie uitgerold en aan elkaar geplakt, daarover werden isolatieplaten gelegd. Een multiplexplaat om het afschot af te stellen zodat er geen regenwater op het dak blijft staan. Het EPDM werd op het platte dak van de dakkapel uitgerold, op maat gesneden en vastgelijmd. De aluminium daktrim werd vastgeschroefd.

Voor één gedeelte van het aangetaste bestaande dak moest het lood, bitumen, de houten daklatten en aan aantal dakpannen vernieuwd worden. Na alles gecontroleerd te hebben, konden wij 040 dakdekker uit Eindhoven naar alle tevredenheid terugkijken op een wind en waterdichte dakdekker klus.

  • pijler-platte-daken-1
  • pijler-dakisolatie-1
  • pijler-lekkage-1
  • dakpannen 1

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Dakdekker vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang snel een prijsvoorstel. Waar in Brabant u ook een dakdekker nodig heeft, of het nu in Eindhoven, Heeze, Helmond, Geldrop of Deurne is.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Dakdekker met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Dakdekker door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040dakdekker.nl

Copyright © 2019 www.040dakdekker.nl
Sitemap

040 Dakdekker
040 Dakdekker 4.9/ 5 based on 1 12 ratings.