Wilt u de stookkosten in uw huis of bedrijfspand verlagen? Een goede isolatie van het dak helpt daarbij. Door het isoleren vergroot u de RC-waarde van uw woning. Hoe dikker de isolatie, hoe hoger de RC-waarde en hoe lager de stookkosten. 040 Dakdekker zorgt voor een veilige en vakkundige plaatsing van uw dakisolatie. Of het nu om dakisolatie aan de binnenkant of buitenkant gaat, een platdak isolatie of isolatie voor een schuindak.

PU en/of Pir

De RC-waarde van uw woning of kantoor wordt aanzienlijk vergroot door het plaatsen van dakisolatie platen van PU (polyurethaan) of PIR (polyisocyanuraat) onder de dakbedekking. Beide soorten isolatieplaten bieden een hoge isolatiewaarde, waardoor uw stookkosten lager worden. Daarnaast nemen ze geen vocht op en zijn ze brandveilig.

EPS/tempex

EPS (geëxpandeerd polystyreen) of tempex zorgt voor een duurzame, veilige  en milieuvriendelijke manier van dakisolatie. Het lichte materiaal trekt geen vocht aan en heeft toch een hoge isolatiewaarde. Daarnaast kent EPS brandvertragende eigenschappen. In uw huis of bedrijfsgebouw  wordt, na isolatie met EPS, gegarandeerd een stuk minder gas verbruikt.

Afschotisolatie

Of u kiest voor PU, PIR of EPS, in alle gevallen is afschotisolatie mogelijk. De isolatie loopt dan schuin af onder de dakbedekking zodat water minder kans heeft om op het dak te blijven staan. Afhankelijk van de RC-waarde die u wenst en het gekozen materiaal, berekenen wij wat de optimale dikte van de (afschot)isolatie is.

Wilt u de kosten van dakisolatie weten? Vraag dan een dakisolatie offerte op voor een goede prijs. Wilt u meer weten over dakisolatie op verschillende daken zoals platte daken, aan de binnenzijde of buitenzijde? Neem dan contact met ons op via 040-2051882, per mail via info@040dakdekker.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Uitgelichte reviews

  M van Zelst

  Afgelopen zomer door 040 dakdekker ons dak op de schuur laten maken nadat 040 ook een nieuwe schuur heeft neergezet achter ons huis. Zowel over de schuur als het dak 100% tevreden, zeker een aanrader.

  Fam Salters

  Voor onze woning in Waalre diverse daken laten vervangen door 040, dit na een nette offerte, zeer professioneel uitgevoerd, tevens een deel laten uitvoeren met nieuwe isolatieplaten op aanraden van 040. Wij raden Nick, Frank en Willem bij iedereen aan voor daken maar ook voor andere klussen, ze hebben ook onze hele woning laten schilderen met hun bedrijf www.040klusbedrijf.nl

  John Knapen

  Na een lekkage is ons platte dat in zijn geheel gesloopt door 040 dakdekker , het oude dak is keurig afgevoerd. We hebben het dak direct laten isoleren en een nieuw afvoer er in laten zetten. Alle klussen voor de afgesproken prijs en op de afgesproken tijd uitgevoerd.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×