Wilt u uw dak voorzien van een nieuw pannendak? Neem dan contact op met 040 Dakdekker uit Eindhoven. 040 Dakdekker komt bij u langs om een passend advies te geven, over de bestie optie voor uw dak. Door jarenlange ervaring in het renoveren en vervangen van daken is 040 Dakdekker de ideale partner voor onderhoud en renovatie van uw dak.

040_dakdekker_nieuw_pannendak

Dakpannen

Dakpannen worden al eeuwen lang gebruikt als dakbedekking met als doel het waterdicht houden van uw woning of gebouw. Er zijn ontzettend veel soorten, modellen en kleuren waarin ze gemaakt worden. De meeste bestaande huizen in Nederland zijn gedekt met keramische pannen. Dit zijn pannen die gemaakt zijn op basis van gebakken klei. Dit zijn kwalitatief goede dakpannen en ze kunnen flink variëren in kleur en vorm. Dakpannen gaan lang mee, maar het is belangrijk om na te gaan wanneer je jouw dakpannen moet laten vervangen.

Welke dakpannen zijn het meest geschikt

Welke dakpannen voor uw situatie het meest geschikt zijn, kunt u het beste in overleg met 040 Dakdekker uit Eindhoven bepalen, daar het ook sterk afhankelijk is van de hellingshoek van uw woning. Niet elke dakpan is geschikt voor elke hellingshoek. Maar er zijn zoveel soorten dakpannen op de markt, dat u er zeker een naar uw zin zult kunnen vinden.

Dak inspectie

040 Dakdekker uit Eindhoven raad u aan met enige regelmaat  uw dak grondig te laten controleren. Zij zullen dan alle kwetsbare punten nagaan. Het is aan te raden om voor de winterperiode uw dak te laten inspecteren. Dit omdat er tijdens de winter periode vaker hevige regenbuien plaats vinden en windstoten zijn. Wilt u de dakinspectie laten uitvoeren door ervaren dakdekkers in de regio Eindhoven?

040_dakdekker_inspectie

Dak lekkages

De meeste dak lekkages aan uw dak gebeuren in de herfst en winter. Dit is ook meteen de periode dat dit juist niet wenselijk is. 040 Dakdekker zal vaak binnen een dag bij u de lekkage komen opsporen en onderzoeken. Waarna wij u een prijsopgaaf zullen geven voor het repareren van uw dak.

Nokvorst reparatie

Nokvorsten zijn dakpannen speciaal gemaakt om de nok van het dak af te sluiten. Een reparatie van nokvorsten komt vaak voor bij wat oudere huizen. Dit omdat de nokvorsten meestal worden gelegd in de cement, na jaren kan deze cement gaan afbrokkelen. 040 dakdekker uit Eindhoven heeft jarenlange ervaring in de reparatie van nokvorsten.

Wilt u meer weten over het aanleggen van een pannendak? Neem dan contact met ons op via 040-2051882, per mail via info@040dakdekker.nl, of vul onderstaand contactformulier in.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Uitgelichte reviews

  Jeanne Jakobs

  Zeer vriendelijke jongens en snelle service. Bij iedereen aan te bevelen.

  Dankjewel

  Groetjes Jeanne

  Evert Zweekhorst

  Wi(lle)m is niet alleen zeer professioneel, maar ook erg klantgericht. Liet het huis schoon achter, maakte foto's van het dak om te laten zien hoe het geworden was, gaf nog wat extra tips en adviezen en repareerde hier en daar een kleinigheid. Denkt goed mee. Top !

  Sonny R.

  Dakkapel dak vernieuwen

  Voor ons dakkapel in Eindhoven hebben we een aanvraag gedaan op internet bij diverse firma’s 040 reageerde vrijwel direct en kwam ook met de beste prijs op de proppen. De ingeschakelde dakdekker was zeer snel en professioneel, bedankt voor het goede werk.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×