Nieuw pannendak in Eindhoven

Lees verder

In Eindhoven heeft 040 Dakdekker een huis voorzien van een compleet nieuw pannendak. 040 Dakdekker heeft het oude pannendak volledig en vakkundig verwijderd.

Na het verwijderen van de dakpannen heet 040 Dakdekker een inspectie uitgevoerd op alle panlatten en waar nodig reparaties uitgevoerd aan de panlatten. Vervolgens heeft 040 Dakdekker het dak voorzien van nieuwe pannen, en de nok afgewerkt met nieuwe nokpannen.

Nieuw pannendak

Een pannendak kan lang meegaan. Toch kan het gebeuren dat u om de een of andere reden een nieuw pannendak in de omgeving Eindhoven wilt. Een voorbeeld hiervan kan zijn dat u het bestaande pannendak niet mooi vind omdat het niet staat bij de woning, omdat de onderliggende latten niet goed genoeg meer zijn en men dan liever ook meteen de pannen vervangt of simpelweg omdat er wordt uitgebouwd en men over de gehele woning dezelfde pannen wenst te hebben. Er zijn tal van redenen om een nieuw pannendak te willen.

Er zijn diverse soorten pannen die op een pannendak gelegd kunnen worden. 040 Dakdekker uit Eindhoven kan u hier meer over vertellen. Behalve de vorm en enkele specifieke eigenschappen, is er ook nog de keuze tussen geglazuurde pannen en matte dakpannen. Geglazuurde dakpannen zijn wat duurder dan de matte exemplaren, maar zien er wel heel erg mooi uit. Glanzende pannen geven een luxe uiterlijk aan een woning, maar dan moet dit uiterlijk uiteraard wel bij de woning passen.

Mocht u overwegen om een nieuw pannendak aan te laten leggen, koop dan eens een paar pannen op proef of probeer ze ergens te lenen. U kunt dan op uw gemak eens kijken welke pannen precies bij de woning passen. Niets is immers zo lelijk als een pannendak dat een totaal andere stijl uitdraagt dan de rest van de woning. Gelukkig kan een expert u hiervoor behoeden en legt hij u graag uit wat de verschillen zijn tussen de diverse soorten pannendaken.

040 Dakdekker uit Eindhoven zorgt voor alles

Bij alle klussen zorgt 040 Dakdekker uit Eindhoven ervoor dat al het materiaal geleverd wordt en dat het afval op een professionele manier afgevoerd wordt. 040 Dakdekker uit Eindhoven werkt samen met leveranciers van topkwaliteit waar we goede ervaringen mee hebben. 040 Dakdekker is deel van bouwbedrijf 040 Groep uit Eindhoven. Naast 040 Dekdekker bestaat ook 040 Stucadoor, Tegelzetter, Loodgieter en Klusbedrijf. Voor alle mogelijkheden www.040groep.nl

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Onze referenties

  Dit vond de klant

  Onze klanten zijn ons visitekaartje, dus we doen er alles aan hen goed van dienst te zijn. Veel mensen gingen u voor als tevreden klant bij 040 Groep. Wilt u meer weten over hun ervaringen?

  Bekijk alle referenties

  Sonny R.

  Dakkapel dak vernieuwen

  Voor ons dakkapel in Eindhoven hebben we een aanvraag gedaan op internet bij diverse firma’s 040 reageerde vrijwel direct en kwam ook met de beste prijs op de proppen. De ingeschakelde dakdekker was zeer snel en professioneel, bedankt voor het goede werk.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

  10

  Onze klanten beoordeelden 040Dakdekker met een gemiddelde score van: 10. Wilt u weten hoe 040Dakdekker door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

  Beoordeel nu zelf

  Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

  U ontvangt van 040Dakdekker vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

  Offerte aanvragen
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×