Heeft u een lekkage aan uw dak? Om verdere schade in huis te voorkomen is het belangrijk dat uw daklekkage snel wordt gerepareerd. Onze vakmannen van 040 Dakdekker zijn daarom altijd snel ter plaatse om uw dak weer waterdicht te maken.

Daklekkage opsporen

Vaak heeft u zelf wel al een idee van waar de daklekkage ergens zit, maar het is niet altijd mogelijk om zelf het lek op te sporen. De lekkage experts van 040 Dakdekker schieten u graag te hulp en hebben de lekkage aan uw dak binnen no-time opgespoord.

Naast het opsporen van het lek is het ook van belang dat de oorzaak van de lekkage wordt vastgesteld. Zo kunnen we het probleem bij de wortels aanpakken en is de kans op herhaling van de lekkage zeer klein. Veel voorkomende oorzaken van daklekkages zijn:

 • Een verstopte afvoer
 • Verschoven dakpannen
 • Lekkage in de dakgoot
 • Lekkage bij de schoorsteen

Lekkage laten repareren

Wanneer het lek aan uw dak is gevonden en de oorzaak ervan is vastgesteld gaan onze vakmannen de daklekkage repareren. Bij regen of storm kunt u altijd gebruik maken van onze spoedservice. Onze dakdekkers zijn dan snel ter plaatse om uw daklekkage op te lossen.

Lekkage bitumen dak

Noodreparaties & verzekeringsrapporten

Krijgt u te maken met waterschade na een forse storm? Ook noodreparaties voeren we direct voor u uit. Vervolgens kunnen we een schade

rapport en een kostenopgaaf voor u opstellen om in te dienen bij uw verzekeraar. Later zorgen we, na akkoord van de verzekeraar, voor de definitieve reparatie.

Wat kost een daklekkage reparatie?

De kosten van de reparatie zijn afhankelijk van het soort lekkage en ook het soort dak dat u heeft. Over het algemeen is het dichten van de lekkage goedkoper dan het vernieuwen van uw gehele dak. Echter in sommige gevallen is het een duurzamere oplossing om een gehele nieuwe laag aan te brengen op het dak. Onze experts bekijken wat de beste oplossing is voor uw specifieke situatie en geven een eerlijk advies.

Onderhoud ter preventie van een daklekkage

Wilt u voorkomen dat het dak gaat lekken of de dakgoten verstopt raken?  Om ervoor te zorgen dat uw dak zo lang mogelijk meegaat, kunt u het onderhoud van uw dak aan ons overlaten. Bij elke onderhoudsbeurt kijken we voor u hoe het dak eruit ziet, inclusief het lood- en zinkwerk, de schoorsteen en de goten, en maken we deze schoon. Waar nodig worden onderdelen vervangen, voegen uitgehakt of delen geïmpregneerd.

In plaats van incidenteel een onderhoudsbeurt in te plannen, kunt u ook een onderhoudscontract afsluiten. Ieder jaar zorgen we dat de dakgoten twee keer worden leeggemaakt en dat de afvoer schoon blijft. U bent goed voorbereid op veranderende weersomstandigheden en voorkomt vroegtijdige slijtage van uw dak. Een goed onderhouden dak brengt uiteindelijk de minste kosten met zich mee.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Uitgelichte reviews

  M van Zelst

  Afgelopen zomer door 040 dakdekker ons dak op de schuur laten maken nadat 040 ook een nieuwe schuur heeft neergezet achter ons huis. Zowel over de schuur als het dak 100% tevreden, zeker een aanrader.

  Evert Zweekhorst

  Wi(lle)m is niet alleen zeer professioneel, maar ook erg klantgericht. Liet het huis schoon achter, maakte foto's van het dak om te laten zien hoe het geworden was, gaf nog wat extra tips en adviezen en repareerde hier en daar een kleinigheid. Denkt goed mee. Top !

  Sonny R.

  Dakkapel dak vernieuwen

  Voor ons dakkapel in Eindhoven hebben we een aanvraag gedaan op internet bij diverse firma’s 040 reageerde vrijwel direct en kwam ook met de beste prijs op de proppen. De ingeschakelde dakdekker was zeer snel en professioneel, bedankt voor het goede werk.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×