Nieuwe Dakbedekking in Eindhoven

Lees verder

040 Dakdekker uit Eindhoven heeft voor een klant in Meerhoven, de woning klaar gemaakt voor het gebruik van een warmtepomp-installatie. Deze zal op een later tijdstip worden geplaatst. Vooralsnog heeft 040 Dakdekker alle dakdoorvoeren vakkundig geplaatst.

040 Dakdekker heeft het platte dak voorzien van een nieuwe laag Bitumen SBS mineralen dakbedekking. Deze dakbedekking is uitermate geschikt voor het gebruik op platte daken.

Op advies van 040 Dakdekker uit Eindhoven is de bitumen dakbedekking met SBS (Styreen Butadieen Styreen) bewerkt zodat hij soepeler is en de kleefgracht groter wordt. Omdat het materiaal wordt aangetast bij UV-straling heeft 040 Dakdekker voor een mineralen dakbedekking gekozen. Deze bedekking heeft 040 Dakdekker uit Eindhoven erop gebrand en het nieuwe dak is klaar!

Daarna is 040 Zonnepaneel bezig geweest met het leggen van zonnepanelen op het dak. Hierdoor profiteert de klant ook van een energiebesparing, naast zijn nieuwe dak!

040 Dakdekker voor onderhoud aan uw dak
Ook voor onderhoud aan uw dak bent u bij 040 Dakdekker uit Eindhoven aan het juiste adres. Het schoonmaken van het dak en het reinigen van de afvoer is geen probleem . Daarnaast vervangt 040 Dakdekker uw dak wanneer dat nodig is. Als u contact met ons opneemt komen wij vrijblijvend langs om te kijken welke werkzaamheden nodig zijn voor uw dak.

Wilt u meer informatie over een warmtepomp, en alles wat erbij komt kijken? Neem dan eens een kijkje op www.040warmtepomp.nl

040 Dakdekker uit Eindhoven zorgt voor alles
Bij alle klussen zorgt 040 Dakdekker uit Eindhoven ervoor dat al het materiaal geleverd wordt en dat het afval op een professionele manier afgevoerd wordt. 040 Dakdekker uit Eindhoven werkt samen met leveranciers van topkwaliteit waar we goede ervaringen mee hebben. 040 Dakdekker is deel van bouwbedrijf 040 Groep uit Eindhoven. Naast 040 Dakdekker bestaat ook 040; Stucadoor, Tegelzetter, Loodgieter en Klusbedrijf. Voor alle mogelijkheden www.040groep.nl

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Onze referenties

  Dit vond de klant

  Onze klanten zijn ons visitekaartje, dus we doen er alles aan hen goed van dienst te zijn. Veel mensen gingen u voor als tevreden klant bij 040 Groep. Wilt u meer weten over hun ervaringen?

  Bekijk alle referenties

  Sonny R.

  Dakkapel dak vernieuwen

  Voor ons dakkapel in Eindhoven hebben we een aanvraag gedaan op internet bij diverse firma’s 040 reageerde vrijwel direct en kwam ook met de beste prijs op de proppen. De ingeschakelde dakdekker was zeer snel en professioneel, bedankt voor het goede werk.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

  10

  Onze klanten beoordeelden 040Dakdekker met een gemiddelde score van: 10. Wilt u weten hoe 040Dakdekker door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

  Beoordeel nu zelf

  Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

  U ontvangt van 040Dakdekker vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

  Offerte aanvragen
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×