Over ons

Dakdekker snel ter plaatse

Dakdakker gezocht? Een lekkend dak? Verstopte dakgoten? Schade aan uw dak na een storm? 040 Dakdekker levert direct een oplossing als het gaat om het waterdicht maken en houden van uw dak. 24 uur per dag, 7 dagen per week. U belt 040-2051882 en één van onze ervaren dakdekkers komt direct naar u toe. Met 040 heeft u een van de beste dakdekkersbedrijven rondom Eindhoven.

Van reparatie tot nieuw dak

Ook als er geen haast bij is, kunt u bij 040 Dakdekker terecht. Zo kunt u bijvoorbeeld uw stookkosten fors verlagen door het dak te laten isoleren of we voorzien uw platte dak van nieuwe dakbedekking. Ook zorgen we voor het onderhoud van de daken en goten van uw huis. We adviseren u graag en leveren direct een passende oplossing. Of het nu gaat om het plaatsen van een volledig nieuw dak of een kleinere klus zoals het repareren van een beschadigde schoorsteen. We werken met een vaste groep ervaren dakdekkers in Eindhoven. In Eindhoven en de regio eromheen vervangen en plaatsen wij dakbedekking of net wat uw wensen zijn.

Onze specialismen zijn: Platte dakenDakisolatie & Lekkage.

Droog bij alle weersomstandigheden

Het weer heeft invloed op uw dak. Vorst, storm en regen zorgen voor slijtage van het dak en de dakbedekking. Daarnaast gaat het steeds harder en langer regenen. De eisen die aan uw dak worden gesteld veranderen hiermee ook. Bij 040 Dakdekker zijn we niet alleen gediplomeerd en gecertificeerd als dakdekker, we volgen ook elk jaar bijscholing om van alle nieuwe ontwikkelingen op de hoogte te blijven. Zo krijgt uw dak de topkwaliteit die het verdient. Benieuwd naar de dakdekkers prijzen? Vraag de kosten van een dakdekker dan via een offerte op.

Andere klussen?

Hebt u nog een andere vakman nodig voor klus-, bouw- of renovatiewerkzaamheden aan uw huis of bedrijfspand? Bijvoorbeeld een timmerman, stukadoor, loodgieter of schilder? Ook dan belt u ons op 040-2051882. Of ga naar de website 040klusbedrijf.nl.

Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

10

Onze klanten beoordeelden 040Dakdekker met een gemiddelde score van: 10. Wilt u weten hoe 040Dakdekker door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

U ontvangt van 040Dakdekker vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×