Dakleer (bitumen) vervangen

Kiest u voor de traditionele, meestal zwarte, dakbedekking vernieuwen voor het platte dak, dan kiest u voor een bitumen dakbedekking vervangen. Bitumen gaat zo’n 25 jaar mee en is waterdicht; niet voor niets krijgt u 10 jaar garantie op de materialen en waterdichtheid van deze dakbedekking. Toch komt het voor dat uw dak aan vervanging toe is. Lees in onze blog wanneer u een bitumen dak moet vervangen. Het aanbrengen van bitumen dakleer gebeurt met een brander. Om de risico’s bij het dakleer leggen voor de dakleggers zoveel mogelijk uit te sluiten, komt er altijd een gediplomeerde en gecertificeerde dakdekker naar u toe. Wij volgen in elke situatie nauwgezet de laatste brandveiligheidsvoorschriften zodat we uw nieuwe dakbedekking veilig aanbrengen.

Rubber (EPDM)

Steeds vaker kiezen mensen voor het milieuvriendelijke EPDM, een soort rubber. Dit is een degelijke, duurzame oplossing voor het bedekken van platte daken. EPDM gaat ruim 50 jaar mee en is dus duurzamer dan bitumen. Daarnaast wordt EPDM aangebracht met koude kleefstof, waardoor het een brandveilige oplossing is. Als u een daktuin wilt, is EPDM ook zeer geschikt omdat het wortelwerend is. U krijgt 15 jaar garantie op de materialen en waterdichtheid van EPDM.

Meer licht

Wilt u meer daglicht in huis? Een lichtkoepel of lichtstraat op het dak biedt dan uitkomst.  Ook hiervoor kunt u bij 040 Dakdekker terecht. We inventariseren uw wensen en adviseren u over de best passende lichtoplossing in uw woning of bedrijfspand. Ook leveren en plaatsen we de gewenste lichtkoepel tegen een gunstig tarief.

Wilt u meer weten over dakbedekking verwijderen, plaatsen of vervangen of lichtkoepels? Of wilt meer weten of de kosten van dakdekken etc? Vraag dan een dakbedekking offerte op. Wellicht is er al direct een dakdekker gevraagd? Neem dan contact met ons op via 040-2051882 of per mail info@040dakdekker.nl.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Uitgelichte reviews

  John Knapen

  Na een lekkage is ons platte dat in zijn geheel gesloopt door 040 dakdekker , het oude dak is keurig afgevoerd. We hebben het dak direct laten isoleren en een nieuw afvoer er in laten zetten. Alle klussen voor de afgesproken prijs en op de afgesproken tijd uitgevoerd.

  Evert Zweekhorst

  Wi(lle)m is niet alleen zeer professioneel, maar ook erg klantgericht. Liet het huis schoon achter, maakte foto's van het dak om te laten zien hoe het geworden was, gaf nog wat extra tips en adviezen en repareerde hier en daar een kleinigheid. Denkt goed mee. Top !

  M van Zelst

  Afgelopen zomer door 040 dakdekker ons dak op de schuur laten maken nadat 040 ook een nieuwe schuur heeft neergezet achter ons huis. Zowel over de schuur als het dak 100% tevreden, zeker een aanrader.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×