Nieuwe Dakbedekking in Best

Lees verder

040 Dakdekker uit Eindhoven heeft voor een klant in Best een nieuwe dakconstructie gemaakt en een nieuw dak erop gebrand. 040 Dakdekker uit Eindhoven heeft de bedekking gelegd, een Bitumen SBS mineralen dakbedekking, ook wel dakleer genoemd. Deze dakbedekking is zeer geschikt voor platte daken.

Het is waterdicht, sterk, heeft een grote kleefkracht op meerdere materialen en is bestand tegen chemische stoffen. Op advies van 040 Dakdekker uit Eindhoven is de bitumen dakbedekking met SBS (Styreen Butadieen Styreen) bewerkt zodat hij soepeler is en de kleefgracht groter wordt. Omdat het materiaal wordt aangetast bij UV-straling heeft 040 Dakdekker voor een mineralen dakbedekking gekozen. Deze bedekking heeft 040 Dakdekker uit Eindhoven erop gebrand en het nieuwe schuurdak is klaar!

Slijtage Dakbedekking

De dakbedekking van een dak slijt. Dit komt vooral door het weer. Regen, wind, sneeuw en hagel zorgt er voor dat de bovenlaag van de dakbedekking slijt. Verder zijn ook wortels van planten en de aangroei van mos een van de oorzaken van slijtage een het poreus worden van het dak. Dit alles zorg ervoor dat de dakbedekking na ongeveer 15 tot 20 jaar vervangen dient worden.

Wanneer is mijn dakbedekking aan vervanging toe?

Nu vraagt u zich natuurlijk af ‘Wanneer is mijn dakbedekking aan vervanging toe?‘ Dit is afhankelijk van een aantal zaken die u zelf in de gaten kunt houden:

Een aantal zaken is belangrijk, en kunt u zelf in de gaten houden:

 • Zijn er scheuren zichtbaar in uw dakbedekking?
 • Zijn er scheuren zichtbaar in de bitumen bij de dakranden?
 • Zijn er scheuren zichtbaar plooi- en blaarvorming van de dakbedekking of bitumen
 • Let op oude reparatieplekken (laten deze los?)

Houdt uw dak schoon

De levensduur van een dak kunt u verlengen door bovenstaande punten te voorkomen. Door met enige regelmaat het dak schoon te vegen (1/2 keer per jaar) en de afvoeren schoon te houden en kleine plooien en scheuren te laten repareren door 040 Dakdekker zult u de levensduur van uw dakbedekking verlengen.

040 Dakdekker voor onderhoud aan uw dak

Ook voor onderhoud aan uw dak bent u bij 040 Dakdekker uit Eindhoven aan het juiste adres. Het schoonmaken van het dak en het reinigen van de afvoer is geen probleem . Daarnaast vervangt 040 Dakdekker uw dak wanneer dat nodig is. Als u contact met ons opneemt komen wij vrijblijvend langs om te kijken welke werkzaamheden nodig zijn voor uw dak.

040 Dakdekker uit Eindhoven zorgt voor alles

Bij alle klussen zorgt 040 Dakdekker uit Eindhoven ervoor dat al het materiaal geleverd wordt en dat het afval op een professionele manier afgevoerd wordt. 040 Dakdekker uit Eindhoven werkt samen met leveranciers van topkwaliteit waar we goede ervaringen mee hebben. 040 Dakdekker is deel van bouwbedrijf 040 Groep uit Eindhoven. Naast 040 Dekdekker bestaat ook 040; Stucadoor, Tegelzetter, Loodgieter en Klusbedrijf. Voor alle mogelijkheden www.040groep.nl

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Onze referenties

  Dit vond de klant

  Onze klanten zijn ons visitekaartje, dus we doen er alles aan hen goed van dienst te zijn. Veel mensen gingen u voor als tevreden klant bij 040 Groep. Wilt u meer weten over hun ervaringen?

  Bekijk alle referenties

  Sonny R.

  Dakkapel dak vernieuwen

  Voor ons dakkapel in Eindhoven hebben we een aanvraag gedaan op internet bij diverse firma’s 040 reageerde vrijwel direct en kwam ook met de beste prijs op de proppen. De ingeschakelde dakdekker was zeer snel en professioneel, bedankt voor het goede werk.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

  10

  Onze klanten beoordeelden 040Dakdekker met een gemiddelde score van: 10. Wilt u weten hoe 040Dakdekker door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

  Beoordeel nu zelf

  Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

  U ontvangt van 040Dakdekker vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

  Offerte aanvragen
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×