Een compleet nieuwe dakconstructie? 040 Dakdekker maakt het voor u

Lees verder

040 Dakdekker uit Eindhoven is gevraagd door een klant, wonend in de Willem Barentzstraat, om een compleet nieuwe dakconstructie te maken van de schuur. 040 Dakdekker uit Eindhoven heeft een nieuwe dakconstructie gemaakt en een nieuw dak erop gebrand. We hebben hier gebruik gemaakt van een bitumen SBS mineralen dakbedekking, ideaal voor platte daken zoals schuren.

Onze dakdekkers hebben hierbij ook het houtwerk vernieuwd. Zoals gebruikelijk heeft 040 Dakdekker uit Eindhoven ook de sloop geregeld en professioneel afgevoerd.

040 Dakdekker Eindhoven Schuur

Na het slopen van het oude schuurdak is 040 Dakdekker uit Eindhoven begonnen met het leggen van een nieuw houten dak. Nu de dakvloer is gelegd konden onze dakdekkers de thermische isolatie aanbrengen, zodat het bestand is tegen de hoge temperatuur van de brander. Vervolgens heeft 040 Dakdekker uit Eindhoven de bedekking gelegd, een Bitumen SBS mineralen dakbedekking, ook wel dakleer genoemd. Deze dakbedekking is zeer geschikt voor platte daken. Het is waterdicht, sterk, heeft een grote kleefkracht op meerdere materialen en is bestand tegen chemische stoffen.

Op advies van 040 Dakdekker uit Eindhoven is de bitumen dakbedekking met SBS (Styreen Butadieen Styreen) bewerkt zodat hij soepeler is en de kleefgracht groter wordt. Omdat het materiaal wordt aangetast bij UV-straling heeft 040 Dakdekker voor een mineralen dakbedekking gekozen. Deze bedekking heeft 040 Dakdekker uit Eindhoven erop gebrand en voilà, het nieuwe schuurdak is klaar!

Nieuw schuurdak

Dat was nog niet alles voor 040 Dakdekker uit Eindhoven

040 Dakdekker uit Eindhoven voor deze klant ook bezig geweest met het lood van de schoorsteen te vervangen. Hiervoor 040 Dakdekker uit Eindhoven eerst wat delen moeten slopen en afvoeren. Daarna hebben ze het voegwerk bijgewerkt en het lood vervangen. Ook heeft 040 Dakdekker uit Eindhoven het lood voor de dakkapel in gekit en behandeld met MS detail. Vervolgens is het dakraam vervangen inclusief een zorgvuldige afwerking van de binnen betimmering.

040 Dakdekker uit Eindhoven zorgt voor alles.

Bij alle klussen zorgt 040 Dakdekker uit Eindhoven ervoor dat al het materiaal geleverd wordt en dat het afval op een professionele manier afgevoerd wordt. 040 Dakdekker uit Eindhoven werkt samen met leveranciers van topkwaliteit waar we goede ervaringen mee hebben. 040 Dakdekker is deel van bouwbedrijf 040 Groep uit Eindhoven. Naast 040 Dekdekker bestaat ook 040; Stucadoor, Tegelzetter, Loodgieter en Klusbedrijf.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Onze referenties

  Dit vond de klant

  Onze klanten zijn ons visitekaartje, dus we doen er alles aan hen goed van dienst te zijn. Veel mensen gingen u voor als tevreden klant bij 040 Groep. Wilt u meer weten over hun ervaringen?

  Bekijk alle referenties

  John Knapen

  Na een lekkage is ons platte dat in zijn geheel gesloopt door 040 dakdekker , het oude dak is keurig afgevoerd. We hebben het dak direct laten isoleren en een nieuw afvoer er in laten zetten. Alle klussen voor de afgesproken prijs en op de afgesproken tijd uitgevoerd.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

  10

  Onze klanten beoordeelden 040Dakdekker met een gemiddelde score van: 10. Wilt u weten hoe 040Dakdekker door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

  Beoordeel nu zelf

  Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

  U ontvangt van 040Dakdekker vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

  Offerte aanvragen
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×