Dakdekker Best

Wat hebben lekkage,  een slechte isolatie en verstopte dakgoten met elkaar gemeen? Dat 040 Dakdekker u hiermee kan helpen! We zijn gespecialiseerd in alles wat met daken te maken heeft: van dakbedekking op platte daken tot dakisolatie om op stookkosten te besparen.

Wij staan 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar.

Onze dakdekkers zijn razendsnel inzetbaar in Eindhoven en omstreken. Ook als u in Best woont, helpen wij u graag.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Waar onze dakdekker u mee kunnen helpen

We bieden een breed scala aan diensten aan om uw dak problemen op te lossen. Met een dak lekkage is tijd een belangrijke factor. Daarom zorgen we er altijd voor dat er in korte tijd een dakdekker bij u op de stoep staat.

Met de volgende vormen van dak reparatie kunnen wij u snel van dienst zijn:

Onze service stopt niet na de dak reparatie. Bij noodreparaties helpen we u graag bij het opstellen van een schaderapport voor uw verzekeraar.

Dakisolatie

Naast reparaties helpen we u ook om de stookkosten van uw woning of bedrijf te verlagen. We adviseren u graag over de voordelen van dakisolatie en zorgen voor een veilige en vakkundige plaatsing. Daarmee kunt u de komende jaren veel geld besparen!

Veel klanten gingen u voor

040 Dakdekker gaat al een tijdje mee en veel klanten gingen u voor. Onze tevredenheidsscore van 8,4 getuigt van de kwaliteit die we als ervaren dakdekkersbedrijf leveren.

Al onze dakdekkers zijn gecertificeerd en volgen jaarlijks bijscholingen om die kwaliteit te blijven leveren.

Zoekt u naast een dakdekker ook andere vakmannen voor uw verbouwing of een renovatie? Ook daar kunnen we u mee helpen. In ons uitgebreide netwerk vinden we altijd de juiste vaklui voor uw klus.

Dakdekker Best gezocht?

Woont u in Best en zoekt u een vakman voor uw dakrenovatie of het aanbrengen van dakisolatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Gaat het om een spoedreparatie? Bel dan direct naar 040 – 2051882. Onze medewerkers staan u dan direct te woord.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Uitgelichte reviews

  Jeanne Jakobs

  Zeer vriendelijke jongens en snelle service. Bij iedereen aan te bevelen.

  Dankjewel

  Groetjes Jeanne

  Evert Zweekhorst

  Wi(lle)m is niet alleen zeer professioneel, maar ook erg klantgericht. Liet het huis schoon achter, maakte foto's van het dak om te laten zien hoe het geworden was, gaf nog wat extra tips en adviezen en repareerde hier en daar een kleinigheid. Denkt goed mee. Top !

  John Knapen

  Na een lekkage is ons platte dat in zijn geheel gesloopt door 040 dakdekker , het oude dak is keurig afgevoerd. We hebben het dak direct laten isoleren en een nieuw afvoer er in laten zetten. Alle klussen voor de afgesproken prijs en op de afgesproken tijd uitgevoerd.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

  10

  Onze klanten beoordeelden 040Dakdekker met een gemiddelde score van: 10. Wilt u weten hoe 040Dakdekker door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

  Beoordeel nu zelf

  Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

  U ontvangt van 040Dakdekker vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

  Offerte aanvragen
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×