Dakkapel Eindhoven

Woont u in de omgeving van Eindhoven en bent u op zoek naar een dakdekkersbedrijf in Eindhoven? Onze dakkapel specialisten helpen u graag met de realisatie van een nieuwe dakkapel. Ook kunnen we u adviseren over de beste optie voor uw woning.

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag onderaan deze pagina direct een offerte aan.

Dakkapel plaatsen in Eindhoven

Een dakkapel is een laagdrempelige manier om meer ruimte in uw woning te creëren. Het zorgt voor meer licht en loopruimte op zolder en het verhoogt de waarde van uw woning. 040 Dakdekker is gespecialiseerd in het plaatsen van dakkapellen in de regio Eindhoven. Maar ook voor de volgende werkzaamheden aan uw dakkapel kunt u bij ons terecht:

 • Dakkapel vervangen
 • Dakkapel renoveren
 • Dakkapel repareren

Daarnaast helpen wij u ook graag met andere werkzaamheden aan uw dak, zoals het aanbrengen van dakisolatiedak lekkage repareren of dakpannen vervangen.

Hoe werkt het plaatsen van een dakkapel?

Overweegt u om uw woning in Eindhoven uit te breiden met een (prefab) dakkapel? Dan wilt u vooraf natuurlijk weten wat u kunt verwachten, waar u rekening mee moet houden en wat de kosten zijn.

Kosten plaatsen dakkapel

De prijs voor het plaatsen van een dakkapel ligt meestal tussen de ongeveer € 2000,- per strekkende meter. De exacte prijs hangt af van de afmeting van de dakkapel en het gebruikte materiaal. Zo is een houten dakkapel doorgaans iets goedkoper dan een kunststof of polyester variant.

Heeft u al een voorkeur en bent u benieuwd wat de kosten daarvoor zijn? Vraag onderaan deze pagina een vrijblijvende offerte aan.

Vergunning dakkapel Eindhoven

Voordat wij aan de slag gaan met de plaatsing, is het goed om uit te zoeken of u een vergunning voor uw dakkapel nodig heeft. In de Gemeente Eindhoven is dit niet altijd nodig, maar vaak wel. Zo heeft u bij een dakkapel aan de voorkant van uw woning in Eindhoven altijd een dakkapel vergunning nodig.

Op de website van de Gemeente Eindhoven leest u de details hierover. Bij vragen kunt u het inwonersplein op het Stadshuisplein in Eindhoven bezoeken (op afspraak).

Montage van de dakkapel

Onze dakdekkers verzorgen de gehele plaatsing van de dakkapel. De voorbereiding, uitvoering en afwerking. We zorgen voor de juiste constructie, maken een dak-opening en plaatsen de dakkapel daarin. We werken de zijkanten en het dak netjes af, plaatsen het kozijn in de dakkapel en verzorgen de afwerking aan de binnen- en buitenkant.

Vraag direct een offerte aan

Of u nu in het centrum van Eindhoven woont, in Woensel of in Acht: 040 Dakdekker helpt u graag met het plaatsen van een nieuwe dakkapel. Direct een offerte aanvragen? Vul het onderstaande formulier in en wij sturen u zo snel mogelijk een prijsopgaaf.

Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 040-2051882 of mail naar info@040dakdekker.nl. We adviseren u graag!

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Uitgelichte reviews

  Fam Salters

  Voor onze woning in Waalre diverse daken laten vervangen door 040, dit na een nette offerte, zeer professioneel uitgevoerd, tevens een deel laten uitvoeren met nieuwe isolatieplaten op aanraden van 040. Wij raden Nick, Frank en Willem bij iedereen aan voor daken maar ook voor andere klussen, ze hebben ook onze hele woning laten schilderen met hun bedrijf www.040klusbedrijf.nl

  Jeanne Jakobs

  Zeer vriendelijke jongens en snelle service. Bij iedereen aan te bevelen.

  Dankjewel

  Groetjes Jeanne

  Evert Zweekhorst

  Wi(lle)m is niet alleen zeer professioneel, maar ook erg klantgericht. Liet het huis schoon achter, maakte foto's van het dak om te laten zien hoe het geworden was, gaf nog wat extra tips en adviezen en repareerde hier en daar een kleinigheid. Denkt goed mee. Top !

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

  10

  Onze klanten beoordeelden 040Dakdekker met een gemiddelde score van: 10. Wilt u weten hoe 040Dakdekker door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

  Beoordeel nu zelf

  Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

  U ontvangt van 040Dakdekker vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

  Offerte aanvragen
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×