Heeft u een donkere kamer waar u graag wat meer daglicht wilt hebben? Een dakraam plaatsen biedt de uitkomst! 040 Dakdekker helpt u graag met het repareren, renoveren en het plaatsen van een dakraam. Onze vakmensen zijn werkzaam in en rondom Eindhoven. Wij leveren een flexibele service en zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar.

Vergunning dakraam plaatsen Eindhoven

Wanneer u verbouwt en het uiterlijk van uw woning wordt daarbij aangepast, heeft u daar in de meeste gevallen een vergunning voor nodig, zo ook in Eindhoven.

In principe heeft u een vergunning nodig voor het laten plaatsen van een dakraam in Eindhoven. Hier zijn gelukkig wel een aantal uitzonderingen voor. Als het raam zich aan de achterkant of zijkant van de woning bevindt en niet zichtbaar is vanaf de openbare weg, is het toegestaan om dit vergunningsvrij te laten plaatsen.

Het is wel verplicht om minimaal 50 centimeter aan ruimte tussen de dakrand en de dakvensters te houden.

De vakmensen van 040 Dakdekker zijn volledig op de hoogte van alle regels en het aanvragen van verplichte vergunningen.

Wat kost een dakraam plaatsen?

De kosten van een dakraam plaatsen zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het dakraamtype en het formaat van het raam.

Benieuwd wat het kost om bij u een dakraam te installeren? Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan. We maken dan snel een afspraak om bij u thuis samen de mogelijkheden te bekijken, een dag later ontvangt u van ons een prijsindicatie.

Dakraam plaatsen door 040 Dakdekker Eindhoven

U kunt bij 040 Dakdekker terecht voor het monteren, vervangen en inbouwen van een dakraam.

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden en wat wij voor u kunnen betekenen? Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons telefonisch bereiken via 040-2051882 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 1. *
  Ongeldige invoer
 2. *
  Ongeldige invoer
 3. *
  Ongeldige invoer
 4. *
  Ongeldige invoer
 5. *
  Ongeldige invoer
 6. *
  Ongeldige invoer
 7. *
  Ongeldige invoer
 8. Spam controle*
  Ongeldige invoer

 • pijler-platte-daken-1
 • pijler-dakisolatie-1
 • pijler-lekkage-1
 • dakpannen 1

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Dakdekker vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang snel een prijsvoorstel. Waar in Brabant u ook een dakdekker nodig heeft, of het nu in Eindhoven, Heeze, Helmond, Geldrop of Deurne is.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Dakdekker met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Dakdekker door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040dakdekker.nl

Copyright © 2021 www.040dakdekker.nl
Sitemap

040 Dakdekker
040 Dakdekker 4.9/ 5 based on 1 12 ratings.