Dakraam plaatsen in Eindhoven

Heeft u een donkere kamer waar u graag wat meer daglicht wilt hebben? Een dakraam plaatsen biedt de uitkomst! 040 Dakdekker helpt u graag met het repareren, renoveren en het plaatsen van een dakraam. Onze vakmensen zijn werkzaam in en rondom Eindhoven. Wij leveren een flexibele service en zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar.

Vergunning dakraam plaatsen Eindhoven

Wanneer u verbouwt en het uiterlijk van uw woning wordt daarbij aangepast, heeft u daar in de meeste gevallen een vergunning voor nodig, zo ook in Eindhoven.

In principe heeft u een vergunning nodig voor het laten plaatsen van een dakraam in Eindhoven. Hier zijn gelukkig wel een aantal uitzonderingen voor. Als het raam zich aan de achterkant of zijkant van de woning bevindt en niet zichtbaar is vanaf de openbare weg, is het toegestaan om dit vergunningsvrij te laten plaatsen.

Het is wel verplicht om minimaal 50 centimeter aan ruimte tussen de dakrand en de dakvensters te houden.

De vakmensen van 040 Dakdekker zijn volledig op de hoogte van alle regels en het aanvragen van verplichte vergunningen.

Wat kost een dakraam plaatsen?

De kosten van een dakraam plaatsen zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het dakraamtype en het formaat van het raam.

Benieuwd wat het kost om bij u een dakraam te installeren? Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan. We maken dan snel een afspraak om bij u thuis samen de mogelijkheden te bekijken, een dag later ontvangt u van ons een prijsindicatie.

Dakraam plaatsen door 040 Dakdekker Eindhoven

U kunt bij 040 Dakdekker terecht voor het monteren, vervangen en inbouwen van een dakraam.

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden en wat wij voor u kunnen betekenen? Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons telefonisch bereiken via 040-2051882 of stuur een mail naar info@040dakdekker.nl.

Offerte aanvraag

Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Uitgelichte reviews

Fam Salters

Voor onze woning in Waalre diverse daken laten vervangen door 040, dit na een nette offerte, zeer professioneel uitgevoerd, tevens een deel laten uitvoeren met nieuwe isolatieplaten op aanraden van 040. Wij raden Nick, Frank en Willem bij iedereen aan voor daken maar ook voor andere klussen, ze hebben ook onze hele woning laten schilderen met hun bedrijf www.040klusbedrijf.nl

M van Zelst

Afgelopen zomer door 040 dakdekker ons dak op de schuur laten maken nadat 040 ook een nieuwe schuur heeft neergezet achter ons huis. Zowel over de schuur als het dak 100% tevreden, zeker een aanrader.

Evert Zweekhorst

Wi(lle)m is niet alleen zeer professioneel, maar ook erg klantgericht. Liet het huis schoon achter, maakte foto's van het dak om te laten zien hoe het geworden was, gaf nog wat extra tips en adviezen en repareerde hier en daar een kleinigheid. Denkt goed mee. Top !

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

10

Onze klanten beoordeelden 040Dakdekker met een gemiddelde score van: 10. Wilt u weten hoe 040Dakdekker door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

U ontvangt van 040Dakdekker vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×