Dakraam plaatsen in Eindhoven

Heeft u een donkere kamer waar u graag wat meer daglicht wilt hebben? Een dakraam plaatsen biedt de uitkomst! 040 Dakdekker helpt u graag met het repareren, renoveren en het plaatsen van een dakraam. Onze vakmensen zijn werkzaam in en rondom Eindhoven. Wij leveren een flexibele service en zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar.

Vergunning dakraam plaatsen Eindhoven

Wanneer u verbouwt en het uiterlijk van uw woning wordt daarbij aangepast, heeft u daar in de meeste gevallen een vergunning voor nodig, zo ook in Eindhoven.

In principe heeft u een vergunning nodig voor het laten plaatsen van een dakraam in Eindhoven. Hier zijn gelukkig wel een aantal uitzonderingen voor. Als het raam zich aan de achterkant of zijkant van de woning bevindt en niet zichtbaar is vanaf de openbare weg, is het toegestaan om dit vergunningsvrij te laten plaatsen.

Het is wel verplicht om minimaal 50 centimeter aan ruimte tussen de dakrand en de dakvensters te houden.

De vakmensen van 040 Dakdekker zijn volledig op de hoogte van alle regels en het aanvragen van verplichte vergunningen.

Wat kost een dakraam plaatsen?

De kosten van een dakraam plaatsen zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het dakraamtype en het formaat van het raam.

Benieuwd wat het kost om bij u een dakraam te installeren? Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan. We maken dan snel een afspraak om bij u thuis samen de mogelijkheden te bekijken, een dag later ontvangt u van ons een prijsindicatie.

Dakraam plaatsen door 040 Dakdekker Eindhoven

U kunt bij 040 Dakdekker terecht voor het monteren, vervangen en inbouwen van een dakraam.

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden en wat wij voor u kunnen betekenen? Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons telefonisch bereiken via 040-2051882 of stuur een mail naar info@040dakdekker.nl.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Uitgelichte reviews

  Jeanne Jakobs

  Zeer vriendelijke jongens en snelle service. Bij iedereen aan te bevelen.

  Dankjewel

  Groetjes Jeanne

  M van Zelst

  Afgelopen zomer door 040 dakdekker ons dak op de schuur laten maken nadat 040 ook een nieuwe schuur heeft neergezet achter ons huis. Zowel over de schuur als het dak 100% tevreden, zeker een aanrader.

  Sonny R.

  Dakkapel dak vernieuwen

  Voor ons dakkapel in Eindhoven hebben we een aanvraag gedaan op internet bij diverse firma’s 040 reageerde vrijwel direct en kwam ook met de beste prijs op de proppen. De ingeschakelde dakdekker was zeer snel en professioneel, bedankt voor het goede werk.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

  10

  Onze klanten beoordeelden 040Dakdekker met een gemiddelde score van: 10. Wilt u weten hoe 040Dakdekker door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

  Beoordeel nu zelf

  Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

  U ontvangt van 040Dakdekker vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

  Offerte aanvragen
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×