Bitumen dakbedekking aanbrengen Eindhoven

Lees verder
Voor een vaste klant wonend in de wijk Meerhoven in Eindhoven, kregen we 040 dakdekker de vraag om de nieuwe platte daken van de overkapping en de uitbouw van het huis te bedekken. Het zinkwerk zoals hemelwaterafvoer mochten wij ook plaatsen. Voor 040 dakdekker werkend vanuit de regio Eindhoven, is een dakdekkers klus zoals deze een project waarbij de prijs en persoonlijke voorkeur van de klant erg belangrijk is.

Bitumen dak maken

Op basis van onze technische voorgeschiedenis van het huis kon 040 dakdekker de klant heel snel de kosten doorgeven. De complete uitbouw en de overkapping met fraaie houten afwerking en mooie dubbelwandige lichtstraat was gemaakt door 040 klusbedrijf. Na het zorgvuldig inlezen van de werktekening, het maken van een overzichtelijke planning voor de klant, konden onze gediplomeerde en gecertificeerde dakdekkers van 040 dakdekker uit Eindhoven aan de slag.

Dakbedekking plat dak: wat zijn de mogelijkheden

De keuze van de klant om voor het goedkopere traditionele bitumen dakleer met leislag te kiezen in plaats van ECB, EPDM, PVC vond 040 dakdekker een prima keuze. Het bedekken van een plat dak met bitumen heeft een gemiddelde levensduur van 15 tot 25 jaar, mits het door de klant of door 040 dakdekker één keer per jaar goed onderhouden wordt. Het bitumen is wind en-waterdicht, is zeer goed bestand tegen chemicaliën en heeft een isolerende werking. De leislag op het bitumen geeft overigens ook extra bescherming tegen Uv-straling.

Nieuw dak plaatsen 040 dakdekker Eindhoven

Als eerste hebben we de zinken regenpijpen geplaatst, daarna konden we beginnen met het aanbrengen van een bitumen onderlaag met primer. De bitumen dakbedekking met leislag werd uitgerold zodat het plat dak volledig bedekt was. Hierna hebben 040 dakdekkers uit Eindhoven het bitumen op maat gesneden en de rollen weer terug opgerold. De mastiekhoeken werden door onze dakdekkers gemaakt in een hoek 45 graden waardoor de dakbedekking meer glooiend naar de dakrand verloopt. Hierdoor is er minder kans op schade aan de dakbedekking en is er een betere afvoer van het hemelwater het water blijft niet in de hoek staan.

De randstrook van de dakrand werd tot aan het dakvlak aangebracht met een zelfklevende gebitumineerde polyestermat. Met een gasbrander in de hand kon 040 dakdekker Eindhoven de banen één voor één uitrollen. De onderkant van de rol werd verhit zodat het ging smelten. Doordat de onderkant door verhitting vloeibaar werd en er aan weerszijden van de baan tussen de 5 en 10 mm uitpuilde konden we het bitumen met een aandrukrol aandrukken zodat het geheel naadloos aansluit. De daktrim werd geplaatst, met daarop dubbele rand van bitumen, de laatste controle werd gedaan en 040 dakdekker Eindhoven kon weer terug kijken op een mooie klus.

040 Dakdekker Eindhoven, betrouwbaar en professioneel!

Heeft u een betrouwbaar en professionele dakdekker in de regio Eindhoven of omgeving nodig, neem dan contact op met 040 dakdekker uit Eindhoven. We leveren altijd volgens afspraak! Alle klussen van groot tot klein nemen we aan. Het dakwerk van 040 dakdekkers Eindhoven bestaat onder andere uit: nieuwbouw of renovatiewerkzaamheden.

Het maken van diverse dakbedekkingen middels pannendekken, leidekken, bitumineuze daken, kunststof dakbedekkingen. Dak onderhoud, nokvorsten reparatie diverse isolatiemogelijkheden en dak(isolatie)folies. Daken van terasoverkappingen- Lood- en zinkwerken, hemelwaterafvoer, dakgoten en regenpijpen. Timmeren Dakconstructies en dakspanten. Dakkapellen, dakramen, lichtstraten , lichtkoepels. Dak inspectie. Vogeltrims plaatsen. Schoorsteen renovatie. Oplossen kleine en grote dak lekkages. Reparatie van dakgoten en het zinkwerk. Spoed reparatie binnen 24 uur.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Onze referenties

  Dit vond de klant

  Onze klanten zijn ons visitekaartje, dus we doen er alles aan hen goed van dienst te zijn. Veel mensen gingen u voor als tevreden klant bij 040 Groep. Wilt u meer weten over hun ervaringen?

  Bekijk alle referenties

  Jeanne Jakobs

  Zeer vriendelijke jongens en snelle service. Bij iedereen aan te bevelen.

  Dankjewel

  Groetjes Jeanne

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

  10

  Onze klanten beoordeelden 040Dakdekker met een gemiddelde score van: 10. Wilt u weten hoe 040Dakdekker door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

  Beoordeel nu zelf

  Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

  U ontvangt van 040Dakdekker vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

  Offerte aanvragen
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×