Dakconstructie met lichtkoepel voor extra lichtinval

Lees verder
Voor een klant in Eindhoven is 040 Dakdekker gevraagd om een vrijstaande uitbouw te voorzien van een dakconstructie. 040 Dakdekker uit Eindhoven begonnen met het aanbrengen van een houten dakconstructie. Waarna de dakdekkers de PIR isolatie hebben aangebracht. PIR isolatieplaten zijn breed toepasbaar en perfect geschikt om een plat dak of spouwmuur mee te isoleren. PIR heeft uitstekende thermische eigenschappen en isoleert ook bij geringe dikte beter dan andere isolatieproducten.

Lichtkoepel

Voor extra lichtinval is aan 040 Dakdekker gevraagd om een lichtkoepel te plaatsen. 040 dakdekker heeft de klant geadviseerd over de positie en maat van de lichtkoepel voor de maximale lichtinval.

Nieuwe dakbedekking

Vervolgens heeft 040 Dakdekker uit Eindhoven de nieuwe bedekking gelegd, een Bitumen SBS mineralen dakbedekking, ook wel dakleer genoemd. Deze dakbedekking is zeer geschikt voor platte daken. Het is waterdicht, sterk, heeft een grote kleefkracht op meerdere materialen en is bestand tegen chemische stoffen. Op advies van 040 Dakdekker uit Eindhoven is de bitumen dakbedekking met SBS (Styreen Butadieen Styreen) bewerkt zodat hij soepeler is en de kleefgracht groter wordt. Omdat het materiaal wordt aangetast bij UV-straling heeft 040 Dakdekker voor een mineralen dakbedekking gekozen. Deze bedekking heeft 040 Dakdekker uit Eindhoven erop gebrand en voilà, het nieuwe dak op de vrijstaande uitbouw is klaar!

040 Dakdekker uit Eindhoven zorgt voor alles

Bij alle klussen zorgt 040 Dakdekker uit Eindhoven ervoor dat al het materiaal geleverd wordt en dat het afval op een professionele manier afgevoerd wordt. 040 Dakdekker uit Eindhoven werkt samen met leveranciers van topkwaliteit waar we goede ervaringen mee hebben. 040 Dakdekker is deel van bouwbedrijf 040 Groep uit Eindhoven. Naast 040 Dakdekker bestaat ook 040; Stucadoor, Tegelzetter, 040 Zonnepaneel en Klusbedrijf. Voor alle mogelijkheden www.040groep.nl

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Onze referenties

  Dit vond de klant

  Onze klanten zijn ons visitekaartje, dus we doen er alles aan hen goed van dienst te zijn. Veel mensen gingen u voor als tevreden klant bij 040 Groep. Wilt u meer weten over hun ervaringen?

  Bekijk alle referenties

  Evert Zweekhorst

  Wi(lle)m is niet alleen zeer professioneel, maar ook erg klantgericht. Liet het huis schoon achter, maakte foto's van het dak om te laten zien hoe het geworden was, gaf nog wat extra tips en adviezen en repareerde hier en daar een kleinigheid. Denkt goed mee. Top !

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

  10

  Onze klanten beoordeelden 040Dakdekker met een gemiddelde score van: 10. Wilt u weten hoe 040Dakdekker door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

  Beoordeel nu zelf

  Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

  U ontvangt van 040Dakdekker vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

  Offerte aanvragen
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×