Dakdekker Veldhoven

Of u nu in Veldhoven Dorp, Meerveldhoven, Oerle of Zeelst woont: is uw dak toe aan reparatie of renovatie en heeft u een klus aan uw dak? Neem dan contact op met 040 Dakdekker Veldhoven! Al jarenlang hét meest betrouwbare en professionele dakdekkersbedrijf in Veldhoven en omgeving.

040 Dakdekkers biedt u een compleet pakket aan dak werkzaamheden, waaronder:

De dak experts van 040 Dakdekker geven u een eerlijk advies en zorgen voor de beste oplossing van uw dak probleem. Zo bent u verzekerd van jaren zorgeloos plezier van uw dak.

Onze dakdekkers in Veldhoven staan voor u klaar

Veldhoven is een plaats gelegen in Noord-Brabant en telt ongeveer 21.000 inwoners. Bent u een van deze inwoners en bent u op zoek naar een dakdekker in Veldhoven? 040 Dakdekker staat tot u dienst!

Wilt u uw dak laten repareren of vervangen (het liefst zo snel mogelijk natuurlijk), dan is 040 Dakdekker Veldhoven de partner die u zoekt. Onze professionele dakdekkers staan voor kwaliteit en vakmanschap.

Onze experts weten een oplossing te vinden voor echt élk probleem aan uw dak én zijn snel ter plaatse. Erg belangrijk bij bijvoorbeeld een dak lekkage. Maar ook voor dakpannendakisolatie of het plaatsen of vervangen van een plat dak staan wij graag tot uw dienst.

Dakpannen laten leggen of vervangen

Zoekt u een dakdekkersbedrijf om nieuwe dakpannen voor uw woning in De Polders in Veldhoven te leggen? Zijn de oude dakpannen op van uw woning in De Kelen aan vervanging toe? Neem dan contact op met 040 Dakdekker Veldhoven.

Onze dakdekkers zijn specialisten in het leggen en vervangen van dakpannen. Op snelle en vakkundige wijze voorzien zij uw complete dak van nieuwe dakpannen. Bovendien kopen wij dakpannen zeer scherp in, waar wij u graag van mee laten profiteren. U kunt bij ons zeer voordelig uw dakpannen kopen. Letterlijk alles onder één dak dus!

Reparatie bij dak lekkage

Niets is zo vervelend als een dak lekkage! Vaak ontstaat een dergelijke lekkage door slijtage van uw huidige dak. 040 Dakdekker Veldhoven heeft een jarenlange ervaring op het gebied van dak lekkages. Hierdoor kunnen wij u perfect van dienst zijn voor dak lekkages in Veldhoven.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op! Onze vakmensen precies weten hoe ze een dak lekkage moeten repareren, zodat uw dak weer waterdicht is. Hoe groot of klein het probleem met de dak lekkage ook is, onze dakdekkers in Veldhoven zorgen voor de beste oplossing voor uw dak.

Platte daken laten leggen

Heeft u een nieuw plat dak nodig? Of is uw bestaande platte dak aan vervanging toe? Dan bent u bij 040 Dakdekker aan het juiste adres!

Onze dakdekkers zijn experts in het leggen van platte-, en licht hellende daken. Uw dak is daarom bij ons in goede handen. Wij adviseren u over het beste materiaal, voor een waterdicht en duurzaam plat dak. En als uw meer lichtinval wilt, plaatsen wij met alle plezier ook een lichtkoepel.

In onze blog vertellen wij u meer over wat een lichtkoepel in uw dak voor u kan betekenen.

Aanbrengen dakisolatie

Een slecht geïsoleerd dak is een van de grootste energieverspillers in een woning. Goede dakisolatie bespaart u jaarlijks honderden euro’s aan stookkosten én u woont een stuk comfortabeler. Bovendien verhoogt dakisolatie de waarde van uw huis.

Genoeg redenen om de ervaren dakdekkers van 040 Dakdekker erbij te halen voor een professionele dakisolatie. Zowel platte en schuine daken, als voor de isolatie van binnenkant en buitenkant. Dakisolatie is een zegen voor uw portemonnee.

Wat kost een dakdekker in Veldhoven?

U schakelt een 040 Dakdekker Veldhoven in voor onder meer dak reparatiedakisolatie, het leggen van dakpannen en het oplossen van dak lekkages. Wij begrijpen dat u graag wilt weten hoeveel dit gaat kosten.

Grofweg kunnen de kosten van een dakdekker onderverdeeld worden in twee groepen:

 • Uurtarief van een dakdekker
 • Prijzen per m2

040 Dakdekker heeft voor u een overzicht gemaakt van de gemiddelde prijzen wanneer u een dakdekkersbedrijf in Veldhoven inhuurt.

Gemiddelde prijs van een dakdekker in Veldhoven

In de onderstaande tabel kunt u zien wat een dakdekker in Veldhoven gemiddeld gezien per uur kost. Verder berekenen we €38,50 excl. BTW aan voorrijkosten.

 

Type Gemiddeld uurtarief excl. BTW
Nieuw dak leggen +/- € 55,-
Dakonderhoud +/- € 60,-
Dakreparatie +/- € 50,-

 

Let op: dit zijn gemiddelde prijzen van dakdekkersbedrijven in Veldhoven en omstreken. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor exacte prijzen.

Het uurtarief van een dakdekker is afhankelijk van verschillende factoren. Bij het bepalen van het uurtarief wordt er over het algemeen gekeken naar de volgende criteria:

 • Gaat het om een nieuw dak?
 • Gaat het om een reparatie?
 • Gaat het om het onderhouden van uw dak?

Gemiddelde prijs per m2 van een dakdekkersbedrijf in Veldhoven

Of het nu gaat om het onderhoud van uw dak, een lekkage, reparatie of het leggen van een geheel nieuw dak. Wanneer u een dakdekkersbedrijf inhuurt komen hier ook kosten voor de materialen die moeten worden gebruikt bij.

Het is gebruikelijk om de prijs per m2 te berekenen. Wat de uiteindelijke prijs wordt heeft te maken met een aantal aspecten:

 • Om wat voor soort dak gaat het?
 • Materiaal dat wordt gebruikt
 • Gaat het om onderhoud, reparatie of een geheel nieuw dak?

De onderstaande tabel geeft u een beeld van de gemiddelde prijzen per m2 en per soort dak, van een dakdekker in Veldhoven.

 

Soort dak Gemiddelde prijzen per m2
Plat dak €60 – €120
Hellend dak €40 – €125

 

Benieuwd naar de exacte prijzen? Vraag dan nu vrijblijvende offerte aan. U ontvangt snel van ons een prijsvoorstel.

Heeft u een vraag en wilt u iemand persoonlijk spreken? Bel dan op 040-2051882 of stuur een mail naar info@040groep.nl.

Tevreden klanten in Veldhoven

Voor dak problemen in Veldhoven roept u de professionele hulp in van 040 Dakdekker Veldhoven. Om uw dakbedekking te laten leggen of vervangen.

Ons team aan vakbekwame dakdekkers weet alles over dakbedekking van bestaande bouw en nieuwbouw. Ze kunnen snel ter plaatse zijn en lossen alle dak problemen op. Dat zeggen wij niet zelf, maar vertellen onze tevreden klanten u. Lees hier hun reviews.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Uitgelichte reviews

  Sonny R.

  Dakkapel dak vernieuwen

  Voor ons dakkapel in Eindhoven hebben we een aanvraag gedaan op internet bij diverse firma’s 040 reageerde vrijwel direct en kwam ook met de beste prijs op de proppen. De ingeschakelde dakdekker was zeer snel en professioneel, bedankt voor het goede werk.

  M van Zelst

  Afgelopen zomer door 040 dakdekker ons dak op de schuur laten maken nadat 040 ook een nieuwe schuur heeft neergezet achter ons huis. Zowel over de schuur als het dak 100% tevreden, zeker een aanrader.

  Evert Zweekhorst

  Wi(lle)m is niet alleen zeer professioneel, maar ook erg klantgericht. Liet het huis schoon achter, maakte foto's van het dak om te laten zien hoe het geworden was, gaf nog wat extra tips en adviezen en repareerde hier en daar een kleinigheid. Denkt goed mee. Top !

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

  10

  Onze klanten beoordeelden 040Dakdekker met een gemiddelde score van: 10. Wilt u weten hoe 040Dakdekker door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

  Beoordeel nu zelf

  Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

  U ontvangt van 040Dakdekker vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

  Offerte aanvragen
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×