040 Dakdekker is de expert op het gebied van het waterdicht maken en houden van uw dak. Graag zorgen we ervoor dat uw huis droog blijft. Ook bij vorst, regen of na een storm. Alleen met een goed dak kunt u top wonen.

(Spoed)reparaties & daklakkage regio Eindhoven

Het komt nooit uit en het is altijd vervelend: het dak lekt, de dakgoot overstroomt,  of er zijn dakpannen weggewaaid. In dit soort overlastsituaties zijn wij u snel van dienst. U kunt ons, als dat nodig is, 24 uur per dag bellen. Eén van onze ervaren dakdekkers komt dan direct naar u toe om het probleem op te lossen.

Noodreparaties & verzekeringsrapporten

Krijgt u te maken met waterschade na een forse storm? Ook noodreparaties voeren we direct voor u uit. Vervolgens kunnen we een schaderapport en een kostenopgaaf voor u opstellen om in te dienen bij uw verzekeraar. Later zorgen we, na akkoord van de verzekeraar, voor de definitieve reparatie.

 

Onderhoud

Wilt u voorkomen dat het dak gaat lekken of de dakgoten verstopt raken?  Misschien heeft uw bitumen dakbedekkign wel een reparatie nodig of wilt u simpelweg dat uw dak zo lang mogelijk meegaat? Laat dan het onderhoud van uw dak aan ons over. Bij elke onderhoudsbeurt kijken we voor u hoe het dak eruit ziet, inclusief het lood- en zinkwerk, de schoorsteen en de goten, en maken we deze schoon. Waar nodig worden onderdelen vervangen, voegen uitgehakt of delen geïmpregneerd.

In plaats van incidenteel een onderhoudsbeurt in te plannen, kunt u ook een onderhoudscontract afsluiten. Ieder jaar zorgen we dat de dakgoten twee keer worden leeggemaakt en dat de afvoer schoon blijft. U bent goed voorbereid op veranderende weersomstandigheden en voorkomt vroegtijdige slijtage van uw dak. Een goed onderhouden huis brengt uiteindelijk de minste kosten met zich mee.

De kosten van een dakrepatie weten? Of wilt u meer weten over (spoed)dakreparaties of onderhoud in de regio Eindhoven? Neemt u dan contact met ons op via 040-2051882 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • pijler-platte-daken-1
  • pijler-dakisolatie-1
  • pijler-lekkage-1
  • dakpannen 1

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Dakdekker vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang snel een prijsvoorstel. Waar in Brabant u ook een dakdekker nodig heeft, of het nu in Eindhoven, Heeze, Helmond, Geldrop of Deurne is.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Dakdekker met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Dakdekker door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040dakdekker.nl

Copyright © 2019 www.040dakdekker.nl
Sitemap

040 Dakdekker
040 Dakdekker 4.9/ 5 based on 1 12 ratings.